Személyre szabott szellőzés WELL munkaállomással. Grundfos szivattyúk az épületgépészet minden alkalmazási területére. Jön a Rezsikonferencia! A Panasonic felgyorsítja a levegő-víz hőszivattyúk gyártásának felfuttatását célzó befektetését cseh gyárában. A szél, a nap és a víz harca a Balatonon. IMI rendezvénysorozat országszerte 7 városban. VIII. Környezetbarát Nap.
Személyre szabott szellőzés WELL munkaállomással
A korszerű szellőzés kialakításakor cél, hogy egészségesebb, az általánosnál jobb komfortszintet és levegőminőséget biztosítsunk kisebb energiafelhasználás mellett. Ezek az elvárások az egyénre szabott szellőzési rendszerrel teljesíthetők. A szerzők bemutatják a HuGBC WELL munkacsoportja által kidolgozott megoldást, ami az egyén komfortigényeit a WELL Building Standard előírásai szerint támogatja. A WELL munkaállomás két legfontosabb eleme az állítható magasságú asztal és az egyénhez vezetett frisslevegő. A befúvási kondíciók optimalizálása lehetővé teszi a bevezetett frisslevegő mennyiség csökkentését és a kisebb méretű szellőzőgépet, miközben a felhasználó frissebb és egyénileg jobban szabályozható levegőhöz jut. Az egyénhez vezetett frisslevegő ellátás nagymértékben csökkentheti a cseppfertőzéssel terjedő betegségeknél a fertőződés kockázatát is.
Támogatott tartalom
Grundfos szivattyúk az épületgépészet minden alkalmazási területére
Modern világunk intelligens és zöld épületei, intelligens és minden igényt kielégítő szivattyú megoldásokat igényelnek. A Grundfos az épületgépészeti alkalmazások minden területére kínál szivattyúkat.
Jön a Rezsikonferencia!
A rezsicsökkentés műszaki lehetőségeit járja körül a 2022. szeptember 21-én megrendezésre kerülő konferencia, ahol épületgépész és energetikai szakemberek előadásai, energiahatékonysággal foglalkozó piaci szereplők kerekasztal-beszélgetései és gyakorlati tapasztalattal rendelkező cégek közösen ismertetik a lehetséges megoldásokat
Támogatott tartalom
A Panasonic felgyorsítja a levegő-víz hőszivattyúk gyártásának felfuttatását célzó befektetését cseh gyárában
A Panasonic Corporation augusztus 31-én bejelentette, hogy a 2026 márciusában végződő pénzügyi év végéig körülbelül 20 milliárd jent (megközelítőleg 145 millió eurót) fektet be a csehországi üzemében folyó gyártás bővítése céljából annak érdekében, hogy ki tudja elégíteni a levegő-víz hőszivattyúk (A2W) iránt Európában megnövekedett keresletet.
A szél, a nap és a víz harca a Balatonon
2022. szeptember 3-án ellepték a balatonkenesei Balatonfői Yacht Club kikötőjét a hazai épületgépész szakma vitorlázói. Meglepően nagy mezőny alakult ki épületgépész és vitorlázóktól vegyes mezőnyben, hiszen 38 csapat nevezett a versenyre.
IMI rendezvénysorozat országszerte 7 városban
Az IMI Hydronic Engineering meghív minden érdeklődőt a szeptember-október hónapban tartandó szakkollégiumi előadássorozatára, melyek címe: „Fejezetek a fűtési és hűtési rendszerek beszabályozása témaköréből 16.”
VIII. Környezetbarát Nap
A Weishaupt Hőtechnikai Kft. szeretettel invitál mindenkit a 2022. szeptember 8-án 11.30 és 16.00 között megrendezésre kerülő VIII. Környezetbarát Napra, ahol érdekes és hasznos programokkal várják a környezet védelme és a modern technológiák iránt elkötelezett érdeklődőket.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz