Így spórolna a kereskedelem a rezsiköltségeken. Alacsonyabb energiafogyasztás a lakóparkokban tudatos vízkezeléssel. Nőtt a késedelmesen fizető cégek aránya. Lépj ki a keretekből! Gondolkozz átfogóan a munkádról! Aereco Légtechnikai Webinár. A rezsicsökkentés műszaki lehetőségei kerülnek fókuszba a Rezsikonferencián. Bicikli húzza Brüsszelből Biatorbágyra a kerekeken guruló ökocímkés bemutatótermet. Belimo új helyiségérzékelői és kezelőegységei az egészséges beltéri klímáért.
Így spórolna a kereskedelem a rezsiköltségeken
A jelenlegi súlyos energiaválság közepette az Országos Kereskedelmi Szövetség tagvállalkozásai megvizsgálták, hogyan tudnak az eddigieknél is költséghatékonyabban működni, hiszen a drasztikus mértékben megnövekedett energiaárak a jövőben várhatóan még tovább emelkednek. Ennek célja, hogy a működési költségek minimalizálásával is fékezzék a drágulás ütemét, ami a vásárlók szempontjából kulcsfontosságú.
Támogatott tartalom
Alacsonyabb energiafogyasztás a lakóparkokban tudatos vízkezeléssel
Az energiahatékonyság jobban fókuszban van most, mint talán eddig bármikor. Ezzel párhuzamosan a lakóparki ingatlanok is komoly népszerűségre tettek szert, hiszen egy családi ház fenntartásához képest kedvezőbb feltételekkel rendelkeznek, mégis több szabadságot kínálnak, mint egy hagyományos társasházi lakás.
Nőtt a késedelmesen fizető cégek aránya
Nőtt a késedelmesen fizető cégek aránya az elmúlt egy évben, a 2021 júliusi 64 százalékról 6 százalékponttal emelkedett – közölte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézete (GVI). A lánctartozások terén az építőipar élen jár az elemzés szerint.
Támogatott tartalom
Lépj ki a keretekből! Gondolkozz átfogóan a munkádról!
Aereco Légtechnikai Webinár
Te is tudod. Az energiahatékonyság nulladik lépése a homlokzati hőszigetelés és a fokozott légzárású nyílászárók. Új építés elképzelhetetlen másként, hiszen ezt követeli meg az energetika.
A rezsicsökkentés műszaki lehetőségei kerülnek fókuszba a Rezsikonferencián
A rezsicsökkentés műszaki lehetőségeit ismerteti a 2022. szeptember 21-én megrendezésre kerülő konferencia, ahol épületgépész és energetikai szakemberek előadásai, energiahatékonysággal foglalkozó piaci szereplők kerekasztal-beszélgetései és gyakorlati tapasztalattal rendelkező cégek közösen ismertetik a lehetséges megoldásokat
Bicikli húzza Brüsszelből Biatorbágyra a kerekeken guruló ökocímkés bemutatótermet
Az uniós ökocímke harmincadik születésnapja alkalmából létrehozott, Brüsszelből induló és 3 hónapos európai körútját követően oda visszatérő, kerekeken guruló vándorkiállítás célja, hogy az uniós ökocímkével ellátott termékeket és szolgáltatásokat bemutatva és az ökocímkéhez kapcsolható környezettudatos elveket közvetítve elősegítse a körforgásos, minél kevesebb környezetszennyező anyag kibocsátásával működő gazdaságot, valamint a minél zöldebb Európa kialakulását. 
Belimo új helyiségérzékelői és kezelőegységei az egészséges beltéri klímáért
Belimo új helyiségérzékelői és kezelőegységei pontosan monitorozzák a beltéri levegő minőségét, emellett zökkenőmentesen integrálhatók a meglévő épületfelügyeleti rendszerekbe. A Red Dot Design Award-díjjal kitüntetett beltéri kezelőegység, elegáns kialakításának köszönhetően bármely helyiséghez illeszkedik. Mobil alkalmazáson keresztül egyedileg konfigurálható, ezáltal komfortos és egészséges beltéri klímát biztosít a felhasználók számára.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz