Jön a VI. Épületgépész Tervezői Konferencia és Kiállítás. Épületgépész és Közmű Kupa vitorlásverseny. Az állami építési beruházások szabályozása. Nyolcadik alkalommal jön a Weishaupt Környezetbarát Nap. Török-magyar HVAC-R találkozó. Spanyolországban is korlátozzák a középületek hűtését és fűtését. Mérnök üzletkötő kollégát keres a REHAU épületgépészeti üzletága.
Jön a VI. Épületgépész Tervezői Konferencia és Kiállítás
Hatodik alkalommal kerül megrendezésre az Épületgépész Tervezői Konferencia, amely a szakma legjelentősebb rendezvényeinek egyike. A szabad helyek gyorsan fogynak, így nem árt mielőbb jelentkezni, már csak azért is mert a részvétellel teljesíthető az éves szakmai továbbképzési kötelezettség.
Támogatott tartalom
Épületgépész és Közmű Kupa vitorlásverseny
Remek szórakozás, emellett kiváló lehetőség a szakmai, üzleti és emberi kapcsolatok elmélyítésére – ezt kínálja az első alkalommal kiírt Épületgépész és Közmű Kupa vitorlásverseny 2022. szeptember 3–4. között. A programokra nemcsak a versenyekre nevező épületgépészeket, hanem a családtagokat, barátokat és szurkolókat is szeretettel várják a szervezők. A Balatonfői Yacht Club kikötőjében húsz kikötőhely áll a csapatok rendelkezésére.
Az állami építési beruházások szabályozása
Minden építési beruházás a megrendelővel kezdődik. Az igény pontos megfogalmazása, a precíz előkészítés és a költségvonzatok építtetői átgondolása jó esetben megelőzi a kivitelezést. Így van ez a legnagyobb megrendelő, a magyar állam részére végzett munkáknál is.
Támogatott tartalom
Nyolcadik alkalommal jön a Weishaupt Környezetbarát Nap
A Weishaupt Hőtechnikai Kft. szeretettel invitál mindenkit a 2022. szeptember 8-án 11.30 és 16.00 között megrendezésre kerülő VIII. Környezetbarát Napra, ahol érdekes és hasznos programokkal várják a környezet védelme és a modern technológiák iránt elkötelezett érdeklődőket.
Török-magyar HVAC-R találkozó
A törökországi Klímatechnikai Exportőrök Szövetségének (röviden: ISIB) delegációja 2022. szeptember 20-án üzleti út keretében Budapestre látogat. A delegációval Törökország 25 legnagyobb fűtés, szellőztetés és klímatechnológiai vállalata érkezik Magyarországra – mint például a Demir Döküm, Imbat vagy a Kodsan.
Spanyolországban is korlátozzák a középületek hűtését és fűtését
Spanyolországban nyáron nem lehet 27 Celsius-foknál hidegebbre hűteni, télen pedig 19 Celsius-foknál melegebbre fűteni egyebek mellett a közigazgatási épületeket, a kereskedelmi, zárt vendéglátó és kulturális tereket, vasút- és buszállomásokat.
Mérnök üzletkötő kollégát keres a REHAU épületgépészeti üzletága
Dinamikus személyiségű munkatársat keres a REHAU BAU szegmensének Building Technologies divíziója. A munkavégzés területe: Budapest, Pest, Csongrád-Csanád, és Bács-Kiskun megyék. Ismerje meg a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat, feltételeket és tekintse át, hogy mit kínál a REHAU az új kollégája számára.
Kövessen minket közösségi oldalunkon is!
Facebook
Impresszum
Az e-gépész hírlevél kiadója: Mérnök Média Kft.
A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@e-gepesz.hu
Honlap: www.e-gepesz.hu
Facebook: @egepesz