e-gépész online szaklap

testo 560i digitális hűtőközeg-mérleg

2024. július 9. | e-gépész| |  0 |

testo 560i digitális hűtőközeg-mérleg

A testo 560i hűtőközegmérleg intelligens szelepével és szabadalmaztatott algoritmusával megkönnyíti a hűtőrendszerek és hőszivattyúk feltöltését.

Stabilitásának köszönhetően jelentős időt takaríthat meg, hiszen a feltöltési folyamat a használata segítségével lerövidül. A manuálisan végzett folyamat során ismétlődő feladatok újbóli ismétlésére van szükség. Ilyenkor a mérleg bekapcsolását követően csatlakozásra kerülnek a tömlők. A hűtési értékek ellenőrzését követően megkezdődik a feltöltés, a folyamatos ellenőrzése, stabilizálása. A legpontosabb eredmény érdekében a feltöltésen, ellenőrzésen és az értékek stabilizálásán többször is végig kell futni. Ez a folyamat ilyen módon akár 8-10 lépésből is állhat. A Testo megoldása ezzel szemben egy automatikus folyamatot kínál a hűtéstechnikai szakemberek számára.

Három automatikus program közül választhat az elvárt túlhevítés, utóhűtés, vagy a hűtőközeg súlya szerint. Egyszerűen válassza ki a töltési programot a Testo szervizcsaptelepen vagy a testo Smart alkalmazásban, adja meg a célértéket, az intelligens szeleppel ellátott testo 560i hűtőközeg-mérleg pedig gondoskodik a többiről. Az előnyök: egyéb feladatokra szánható idő, valamint a rendszer hibátlan és pontos feltöltése.

A mérleg és a szelep Bluetooth segítségével automatikusan kapcsolódik a szervizcsaptelepekhez és az okostelefonján vagy táblagépén levő alkalmazáshoz. Ez nagyfokú rugalmasságot kínál, még szűk helyeken is. A kompakt és robusztus váznak köszönhetően, alacsony súlyával és praktikus hordozófogantyújával a mérleg különösen ergonomikus.

A testo 560i tehát kiváló választás azok számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a munkájukban a pontosságra és az időhatékonyságra.

Érdekel

Testo

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul