e-gépész online szaklap

Újítás a hűtéstechnikában: szakembereknek szánt forradalmi megoldás II.

2024. június 25. | e-gépész| |  0 |

Újítás a hűtéstechnikában: szakembereknek szánt forradalmi megoldás II.

Egyre növekszik az igény manapság a klímasemleges alternatív megoldások iránt is, ami azt jelenti, hogy a modern klímarendszerekben egyre gyakrabban használnak gyúlékony hűközegeket. A szakembereknek ezért fontos, hogy az műszereik megbízhatóak legyenek tűzveszélyes hűtőközegekkel is. Ezért a Testo kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a testo 565i intelligens vákuumszivattyút biztonságosan lehessen használni A3 és A2L gyúlékony hűtőközegekkel is.

A testo 565i intelligens vákuumszivattyú főbb előnyei

Teljesen automatizált vákuumolási folyamat: A vákuumolás automatikusan leáll, amint eléri a beállított célértékét. Ezt követően automatikusan elindul a vákuumtartási próba, így felügyelet nélkül is lehetővé teszi a vákuumolást.

Teljes rendszerkapcsolat: Minden vezérlés egy karnyújtásnyira van a konfigurálástól és az élő felügyelethez vezető útig a testo Smart alkalmazás és a szervizcsaptelepek segítségével. Csatlakozás lehetséges a Testo szervizcsaptelepekhez és a vákuumérzékelőkhöz, mint például a testo 570s, testo 557s, testo 550s, testo 550i, testo 552i.

Garantált biztonság: Kompatibilis A3 és A2L gyúlékony hűtőközegekkel, valamint egy biztonsági szelep jelenléte előzi meg a vákuumveszteség áramkimaradás esetén.

Egyszerű használat: A kémlelő üveg lehetővé teszi az olajszint gyors felmérését, míg az olajcsere egyszerűvé válik a nagyméretű olajtartálynyílásnak köszönhetően.

Az új vákuumszivattyú, amelyet több évtizedes tapasztalat, visszajelzések és kutatások alapján fejlesztett ki a Testo, optimálisan igazodik a hűtéstechnika igényeihez. Ez az eszköz támogatja és megkönnyíti a szakemberek munkáját, így semmilyen kihívás nem állhat az útjukba.

Az újítások és fejlesztések célja az, hogy olyan eszközöket kínáljon a Testo, melyek maximálisan segítik és felgyorsítják a munkafolyamatokat, ezáltal lehetővé téve a szakemberek számára, hogy még hatékonyabban és kényelmesebben végezhessék munkájukat. A testo 565i vákuumszivattyú és a hozzá kapcsolódó intelligens megoldások ebben a tekintetben kiváló választásnak bizonyulnak.

Érdekel

HűtéstechnikaTesto

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul