e-gépész online szaklap

Business Superbrands minősítést kapott a Lindab

2024. június 14. | e-gépész| |  0 |

Business Superbrands minősítést kapott a Lindab

A Superbrands egy nemzetközi, világszinten is elismert márkaértékelési program, több mint 90 országban nyújt benchmarkot a nagyközönség számára és minden iparágból keresi a legjobb márkákat két kategóriában: fogyasztói és üzleti. A Lindab 2024-ben ismét elnyerte a Business Superbrands minősítést!

Magyarországon immár 20 éve van jelen a program, melynek keretében alapos, jól kiforott módszertannal rendelkező kutatómunka után, több szempontot figyelembe véve egy 40 fős marketing szakemberekből és vállalatvezetőkből álló független szakmai zsűri dönt a díjazottakról.

A Business Superbrands védjegy a magas minőséget és kiválóságot tükrözi az üzleti szférában! Ez a vállalati stratégiánk egyik fontos pillére, alapelveink, működésünk és minden tevékenységünk ennek égisze alatt zajlik. Örömünkre szolgál, hogy ez most ismét elismerést nyert.

Folytatjuk a megkezdett utat, és továbbra is arra törekszünk, hogy tevékenységünk során a legmagasabb színvonalat nyújtsuk.

Köszönjük kollégáinknak és partnereinknek a fantasztikus munkát, melyek nagy mértékben hozzájárultak a Lindab sikeréhez!

Lindab

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul