e-gépész online szaklap

Ismét indul a Létesítményenergetikai szakmérnök képzés Pécsett!

2024. január 31. | e-gépész| |  0 |

Ismét indul a Létesítményenergetikai szakmérnök képzés Pécsett!

A képzés alapvető célja, hogy a továbbképzést elvégzett szakemberek a létesítmények energetikai szempontú tervezését, kivitelezését, üzemeltetését segítő ismereteket sajátítsanak el, megismerjék az épületek energia- és forrásfelhasználását befolyásoló tényezők körét és a forráshatékonyság növelését szolgáló szimulációs programokat, eljárásokat. A végzett hallgatók ezen ismeretek birtokában képesek legyenek olyan megoldások kidolgozására, amelyek az épületek energiafogyasztásának minimalizálását eredményezik, forráshatékonyságát javítják. 

2024. februárjában ismét elindításra kerül a Létesítményenergetikai szakmérnök képzés a PTE MIK-en.

A képzésbe felvehetők köre kibővült, így gépészmérnök (elsősorban épületgépészet specializáció), energetikai mérnök, építőmérnök, építészmérnök, környezetmérnök, településmérnök, villamosmérnök alapképzés, illetve ezeknek megfelelő főiskolai képzésekben végzettek jelentkezhetnek.

Egyéb műszaki vagy agrár mérnökképzésből származó oklevél esetén a belépéshez kreditvizsgálat várható, illetve szakmai gyakorlat igazolását kérhetik a jelentkezőtől.

A jelentkezéseket 2024. február 5-ig várják az alábbi linken letölthető jelentkezési lap kitöltésével, megküldésével a regdon.marianna@mik.pte.hu címre.

Jelentkezési lap, további információk ide kattintva érhetők el.

Érdekel

Képzés

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul