e-gépész online szaklap

BIM felmérés épületgépész tervezők körében

2023. október 24. | e-gépész| |  0 |

BIM felmérés épületgépész tervezők körében

A MMK Épületgépészeti Tagozat BIM szakosztálya felmérést készít az épületgépész tervezők körében a BIM keretrendszerről, annak ismeretéről és alkalmazásáról, hogy a megfelelő szakmai képzések és oktatások valósulhassanak meg.

A MMK Épületgépészeti Tagozat BIM szakosztálya szeptember végén, a VII. Épületgépész konferencia napján, hírlevélben megosztotta az első épületgépész BIM felmérést.

A beérkező válaszok segítenek abban, hogy jobban megértsük az épületgépész tervezők nézőpontját a BIM-es keretrendszerről, és rámutassanak az esetleges hiányosságokra vagy kihívásokra, valamint betekintést nyújtson a BIM alkalmazásának állapotába. A kérdőív eredményei alapján jobban megérthetjük, hogy milyen hatással van a BIM alkalmazása az épületgépész tervezők piaci versenyképességére is.

A felmérés célja, hogy feltérképezzük a BIM ismeretének valós mértékét az épületgépész tervezők körében, ezzel is segítve a segédanyagok, szakmai képzések és az oktatás tervezésében és fejlesztésében, ezért különösen kérjük azon kollégák részvételét a felmérésben, akik még csak ismerkednek, a bevezetésén erősen gondolkodnak a BIM-es munkafolyamatoknak.

A kérdőív célcsoportja az épületgépészek, de bármilyen mérnöki terület képviselőjének véleményét szívesen vesszük.

Kérjük ossza meg a kérdőívet kollégáival és más szakági mérnökökkel!

A kérdőív végén van lehetőség a BIM szakosztályba jelentkezni e-mail-cím megadásával. A felmérés lezártát követően kerül feldolgozásra az itt leadott jelentkezések.

Köszönjük, hogy részt vesz a kérdőív kitöltésében!

Kérdőív

BIMBIM Szakosztály

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul