e-gépész online szaklap

Válassza a megbízható és innovatív új testo 310 II füstgázelemzőt

2023. szeptember 18. | e-gépész| |  0 |

Válassza a megbízható és innovatív új testo 310 II füstgázelemzőt

Megérkezett a fűtésrendszerekhez a verhetetlen füstgázelemző a megújult testo 310 II. A mindennapi kihívásokhoz tökéletesen alkalmazkodik hiszen több új funkcióval van felszerelve, ami hatékonyan segíti a szakemberek munkáját.

A Testo arra törekszik, hogy megkönnyítse a munkavégzést felhasználói számára, mindezt megfizethető áron. Globális piacvezetőként nem csupán mindent egyetlen forrásból kínál, de mindezt teljesen hálózatba kötve és digitálisan teszi. Készüljön fel, az első osztályú Testo eszközökre, és szerezze be most! Vajon miért is érdemes a testo 310 II füstgázelemzőt választania? Mitől ilyen modern ez a füstgázelemző?

A műszaki fejlődés újabb csúcsára értünk, bemutatjuk a megbízható és innovatív új testo 310 II füstgázelemző mérőműszert, ami forradalmasítja a mérési feladatokat a szakemberek számára. Az új testo 310 II füstgázelemző egy igazi csúcstechnológiás eszköz, amely számos mérési feladat ellátására kiválóan alkalmas. Az új testo 310 II mérőműszer precízen rögzíti az O₂, CO, CO₂, füstgáz és környezeti hőmérséklet értékeket, és figyelemmel kíséri a környezeti CO szintet, a huzatot és a nyomást.

A testo 310 II rendkívül modern, mivel kijelzője felhasználóbarát és átlátható, hiszen már hétsoros menüszerkezete van. Emellett a testo Smart alkalmazás segítségével testre szabható képernyőt kínál, amely tovább növeli a kezelés egyszerűségét.

Az újratölthető lítium akkumulátor egy másik praktikus jellemzője az új testo füstgázelemzőnek, hiszen akár több mint 8 órán keresztül is működik egyetlen feltöltéssel. Az érzékelő szűrők gyors és egyszerű cseréje pedig időt spórol a felhasználóknak, így folyamatosan hatékonyan dolgozhatnak vele.

A mérőműszer erős strapabíró kialakítása révén ellenáll, durva és szennyezett környezeti hatásoknak. Mindemellett könnyedén rögzíthető akár a kazán oldalára is, ami rendkívül praktikus a munkavégzés közben.

A Bluetooth funkció lehetővé teszi, hogy a mérési jelentést akár a helyszínen kinyomtassa a testo Bluetooth®/IRDA nyomtatóval, vagy azonnal továbbíthassuk elektronikus formában ügyfelünk részére a Smart alkalmazás segítségével. Ezáltal időt takaríthatunk meg és gyorsabb ügyfélszolgáltatást nyújthatunk.

Az új testo 310 II füstgázelemző a megbízhatóság és hatékonyság záloga a mindennapi munka során.

Érdekel

FüstgázelemzőTesto

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul