e-gépész online szaklap

Novemberben jön az Országos Magyar Épületgépészek Napok 2023

Szakmai találkozók, szakmai és sportrendezvények, értékes programok országszerte

2023. szeptember 18. | e-gépész| |  0 |

Novemberben jön az Országos Magyar Épületgépészek Napok 2023

Az OMÉN 2023 egész novembert átölelő szakmaközösségi programja nyitott, az Ön cége is gazdagíthatja saját rendezvényével, ötletével – az OMÉN kezdeményezői ehhez kommunikációs támogatást adnak.

2023-ban november 1-től december 1-ig tart az OMÉN. A kezdeményezők, és a programok létrejöttét segítők azt kérik az épületgépész kollégáktól – tanulóktól, mérnököktől, kereskedőktől, kivitelezőktől, gyártóktól –, hogy a novembert használják ki a szakmán belüli találkozások, szabadidős vagy sportprogramok, szakmai tapasztalatcserék, gyárlátogatások, tanfolyamok, szemináriumok és előadások szervezésére.

Idén is sor kerül a szakma kimagasló személyeinek és teljesítményeinek elismerésére: az OMÉN zárórendezvényén, az Épületgépész Bálon ezúttal is átadják a szakma legrangosabb díjait, valamint az Év emberei díjakat. A bál időpontja december 1., helyszíne ezúttal új, a Budapest Marriott Hotel.

Az OMÉN Alapítvány és az OMÉN irányító testülete hírlevelekkel, programajánló honlappal, közösségi médiás hirdetésekkel biztosítani fogja minden novemberi program, találkozó hatékony kommunikációját a szakma felé. A programokról az információk feltölthetők a talalkozzunk.hu honlapra, a feltöltés után a szervezőket megkeresik a további kommunikációs támogatás egyeztetése céljából.

További információk a talalkozzunk.hu oldalon.

Múzeumsarok-átadás az OMÉN alkalmából.

Év Emberei díjátadás az Épületgépész Bálon

Év Emberei díjátadás az Épületgépész Bálon

ÉpületgépészetOMÉN

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul