e-gépész online szaklap

Elérhető a Lindab Vent Tools alkalmazás legújabb verziója!

2023. szeptember 13. | e-gépész| |  0 |

Elérhető a Lindab Vent Tools alkalmazás legújabb verziója!

A Lindab egyik törekvése, hogy olyan új, digitális megoldásokat fejlesszen ki, amik támogatják a szakembereket projektjeik megvalósítása során.

A Vent Tools egy okos eszközökön használható alkalmazás, amely segítségével könnyen és gyorsan végezhetők légtechnikai számítások, akár a helyszínen. Így csökkenthető a hibalehetőségek előfordulása az optimális szellőztetőrendszer kiválasztásához kapcsolódó számítások, méretezések és a szerelés során, pontosabb és hatékonyabb munkát eredményezve ezzel.

Amennyiben nyomásveszteséget, a légcsatornák méretezését, vagy a megfelelő könyökidomot szeretné kiszámolni egy adott elhúzáshoz, továbbá ha a K-faktorra, vagy a légmennyiségre van szüksége, a Vent Tools ott van a zsebében. A mobilon és tableten is elérhető alkalmazásban az ismert paraméterek megadásával másodpercek töredéke alatt megkapja a keresett értékeket.

Szeptembertől elérhető az alkalmazás legújabb verziója, amely egy modern, stílusos megjelenés mellett funkcionális újításokkal segíti a felhasználókat!

További információk a Lindab Vent Tools alkalmazásról és az app letöltése ide kattintva érhető el.

Érdekel

 

LégtechnikaLindab

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul