e-gépész online szaklap

Hatékonyságjavítás a testo 300 füstgázelemzővel

2023. szeptember 6. | e-gépész| |  0 |

Hatékonyságjavítás a testo 300 füstgázelemzővel

Beköszöntött az ősz így a fűtésszezon közeledtével kiemelt hangsúlyt kell fektetni az energia takarékosságra, és a fűtésrendszerek biztonságára. A Testo széles kínálatával hatékonyan tudják felügyelni és dokumentálni a fűtésrendszerek ellenőrzését. A Testo előszeretettel ajánlja a fűtésrendszerekhez a rendkívül hatékony testo 300 füstgázelemzőt. Hiszen a mindennapi kihívásokhoz tökéletesen alkalmazkodik minden Testo mérőműszer és kiegészítője.

A testo 300 hordozható füstgázelemző mérőműszer tökéletesen alkalmazkodik a tüzeléstechnikai szerelők mindennapi feladataihoz. Tökéletesen megfelel az olaj, gáz és szilárd tüzelőanyagok kibocsátásának mérésére. A termék mérőcelláival precízen lehet mérni O2, CO, NO értékeket, valamint a H2 (hidrogén) kompenzált CO mérőcellák nagyobb pontossággal bírnak.

A testo 300 műszernek érintőképernyős kijelzője van, ami lehetővé teszi az adatok nagyítását és kicsinyítését. A süllyesztett kijelzőt karcálló védőfóliával van ellátva, így biztosítva a készülék védelmét a mechanikai behatásoktól. Az intuitív menürendszer segíti a szakemberek munkáját, egyértelműen navigálhatnak a menüpontok között. A grafikai ábrák pedig megkönnyítik az elemzést és az adatok leolvasását. Ráadásul, az értékeket egyetlen kattintással akár az ügyfélnek is továbbíthatja. A testo Smart applikáció segítségével az adatokat szinkronizálhatja telefonjára vagy tabletjére. Mindenképp hasznos segítség a mindennapi mérések elvégzéséhez.

Karl-Heinz Bilz, víz- és fűtésszerelő mesterszakember elmondása szerint: „A testo 300 NEXT LEVEL sokkal könnyebbé teszi a munkát! Sok időt takaríthat meg az új intelligens funkciókkal, mint például a párhuzamos mérés, a második képernyő és a mérési adatok e-mailben történő elküldése. Ha díjaznom kellene egy céget az innovatív termékeiért, amelyek valóban változást hoznak, az a Testo lenne! Látszik, hogy az egészet jól átgondolták. Élvezetessé teszi a munkát!”

Emellett, a Bluetooth segítségével három féle Smart Probes mérőműszert csatlakoztatható a testo 300 füstgázelemzőre: a testo 510i differenciálnyomás mérőt, a testo 915i hőmérsékletmérőt, a testo 115i csőhőmérséklet érzékelőt.  A Smart Probes mérőműszerek okostelefonnal vezérelhetők, így akár távolabbról is követheti a mérés folyamatát. A füstgázelemzőre egyszerre négy darab eszközt kapcsolhat rá, így több adatot ellenőrizhet akár egyidőben.

A Testo promóciós szetteit szívesen ajánlja a szakembereknek a testo 300 Longlife szettet nyomtatóval, amiből négy féle lehetőség közül választhatnak. Most különleges ajánlattal kaphatja meg ezeket, mert promóciós áron beszerezhetők. A 300 Longlife szett 1-4 nyomtatóval tartalmazzák a verhetetlen testo 300 füstgázelemzőt, a testo Bluetooth®/IRDA nyomtatót, amely segítségével a helyszíni jelentést, azonnal ki tudja nyomtatni, valamint tartalék hőpapírt, műszerbőröndöt és még sok hasznos funkciót. Érdemes végignézni az ajánlatokat, hiszen a mérőcellák szettenként más mérési lehetőséget kínálnak.

Ne bonyolítsa hétköznapjait, szerezze be a Testo termékeit! Hiszen a testo 300 füstgázelemző tökéletes megoldás az egyszerű és hatékony munkavégzéshez.

Érdekel

FüstgázelemzőTesto

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul