e-gépész online szaklap

Az iparági aggodalmak középpontjában a fenntarthatóság

2022. július 25. | e-gépész| |  0 |

Társadalmunk folyamatos változásban van, és meg kell kettőznie erőfeszítéseit a Covid 19 válság utáni kihívások kezelésére. A gazdasági, társadalmi és környezeti folyamatok összefüggenek, és nem lehet őket külön-külön kezelni. A fenntartható fejlődéshez hosszú távú mély strukturális változásra van szükség, hogy a jövő generáció szükségletei is teljes mértékben kielégíthetők legyenek.

Az iparágaknak a versenyben maradás érdekében stratégiájuk középpontjába kell helyezniük a fenntarthatóságot, és a termékek életciklusának minden egyes szakaszában felül kell vizsgálniuk ipari folyamataikat az üvegházhatású gázok csökkentése és az energiafogyasztás optimalizálása érdekében.

A Climalife sem kivétel, és ezt a megközelítést alkalmazza tevékenységeinek fejlesztése során. Az Európában tervezett, a körforgásos gazdaságnak szentelt kiválósági központ megnyitása mellett a Climalife már az új termékek tervezésénél is figyelembe veszi a fenntarthatóságot, és olyan eszközöket biztosít, amelyek támogatják Önt az új projektekben. Jó példa erre a Cemafroid által hitelesített ökohatékonysági kalkulátor. Lehetővé teszi egy hűtőrendszer pénzügyi és környezeti hatásainak értékelését, és lehetővé teszi, hogy az adott létesítmény számára a leginkább ökohatékony megoldást válassza ki.

Ne várjon tovább, tesztelje!

Climalife

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul