e-gépész online szaklap

TECH CONTROLLERS – EU-i-3 PLUS Fűtésrendszer-vezérlő

2022. május 4. | e-gépész| |  0 |

TECH CONTROLLERS – EU-i-3 PLUS Fűtésrendszer-vezérlő

Mit tegyünk, ha a korábbinál nagyobb igényekkel szembesülünk fűtési rendszerrel kapcsolatban? Ha a megrendelő különleges igényekkel áll elő a tervező vagy kivitelező számára? Megoldásra vár a több hőtermelős hibridrendszerek megfelelő vezérlése, 2-3 fűtőkör szivattyúi és keverőszelepei és akár szolárrendszer és szivattyújának teljes vezérlése?

Felmerülhet, hogy legyen 2 kör radiátoros fűtés, illetve további 1 kör padlófűtés vezérelve, mindhárom saját keverőszeleppel és szivattyúval. Megfogalmazódhat az igény, hogy a hőtermelőink puffertartályra dolgozzanak saját szivattyúval és hőmérsékletérzékelővel és a rendszerben legyen egy HMV-tartály saját szivattyúval és cirkulációs szivattyúval. És ha mindez nem lenne elég, oldjuk meg a megrendelő számára azt is, hogy mindezt ekvitermikusan tudja vezérelni.

Gyakori elvárás, hogy a mai kornak megfelelően távolról is elérhető legyen a rendszer és akár paraméterezni is tudjuk távolról, ha szükséges. Lehetőség szerint a vezérlő mindezt elérhető áron produkálja. Ilyenkor tervező és kivitelezőként is komoly kihívás elé nézünk. Megoldásként a TECH EU-i-3 Plus fűtésrendszer-vezérlőt kínáljuk.

Képesek vagyunk megvalósítani az ügyfelek igényeit legyen az bármennyire szövevényes. Vezérlőnk képes 3 fűtési kör vezérlésére, annak keverőszelepeinek és szivattyúinak műküdtetésére, a HMV-tartály szivattyú indítására, illetve hőmérsékletfigyelésére és a tartály fűtésének kapcsolására, továbbá cirkulációs szivattyú vezérlésére is.

A puffertartály-szivattyú vezérlésre is megoldott és hibridhőtermelők bármilyen kombinációját tudja a rendszer menedzselni természetesen ekvitermikus vezérléssel és akár OpenTherm kommunikáció használatával. Továbbá a szolárrendszer vezérlésére is képes a szivattyú PWM-jellel való irányításával. Internetmodul használatával a teljes fűtést távolról is paraméterezhetjük és felügyelhetjük. Ha további fűtőköröket szeretnénk vezérelni akkor lehetőség van az EU-i-1 és i-1m modulokkal további keverőszelepeket és szivattyúkat a rendszerhez illeszteni. A fűtőkörök kapcsolását dedikált termosztátokkal vagy akár vezeték nélküli termosztátokkal is meg tudjuk oldani.

A vezérlővel akár 6 kazán kaszkádját el tudjuk látni. A készülék képes a léptetésre konfigurálható késleltetéssel, üzemóra összehangolással és annak kiolvashatóságával, külső hőmérsékletszabályozással. A könnyű paraméterezés egy 4,3” LCD érintőképernyőn történik magyar menüvel. A kivitelezéshez szükséges érzékelők, szolárérzékelő és külsőhőmérséklet-érzékelő a dobozban található.

Egy vezérlő számtalan feladatra, verhetetlen áron!

További információkat és műszaki támogatást a weboldalunkon talál: www.tech-controllers.hu

ÉRDEKEL

FűtésvezérlésTech Controllers

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul