e-gépész online szaklap

Kihelyezett elnökségi ülést tartott az Épületgépészeti Tagozat

2022. május 3. | e-gépész| |  0 |

Kihelyezett elnökségi ülést tartott az Épületgépészeti Tagozat

Az Épületgépészeti Tagozat 2022. április 28-29-én, kétnapos kihelyezett elnökségi ülést tartott Veszprém Megyében.

A kihelyezett és kibővített elnökségi ülések gyakorlata, hogy egy Kelet-Magyarországon, egy pedig Nyugat-Magyarországon kerül megrendezésre évente. Az idei első, tavaszi esemény volt a nyugati országrészben. A két napon 21-25 fő vett részt.

A kihelyezett ülésekre rendszerint elutazik a tagozat elnöksége és az elnök meghívására részt vesznek az adott országrész megyei épületgépész-szakcsoportokjainak a vezetői, illetve a BPMK szakcsoportvezetője. Általános tapasztalat, hogy a szervezésben részt vállaló területi kamara szakcsoportja mindig nagyobb létszámmal van jelen – ez így természetes is.

A programban beszámolók hangzottak el a Tagozat elnökségének és a területek szakmai munkájáról problémafelvetésekkel, jószándékú bírálatokkal, javaslatokkal.

A kép középen Brányi Mária Veszprém alpolgármestere látható, aki eljött a találkozóre üdvözölni a MMK képviselőit amellett, hogy fontos tájékoztatást adott az EKF projekt kapcsán.

A két nap során több kiegészítő programra is sor került, olyan projektlátogatásokra, amelyben a helyi tervezők munkája érhető tetten, ilyen volt a Herendi Porcelánmanufaktúra fejlesztésének és az új veszprémi Sportuszoda épületgépészti rendszereinek a bemutatása, vagy az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) projekt terveiről szóló tájékoztatás.

A tervek szerint októberben Szegeden kerül sor a következő kihelyezett ülésre.

Elnökségi ülésÉpületgépészeti Tagozat

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul