e-gépész online szaklap

Újra megrendezésre kerül az Elektromos Fűtés Konferencia

2022. május 3. | e-gépész| |  0 |

Újra megrendezésre kerül az Elektromos Fűtés Konferencia

Továbbra is dinamikusan nő azok száma, akik szakítva a megszokott módszerekkel, az elektromos fűtést választják otthonuk időszakos vagy állandó fűtésére. Az ingatlan típusának megfelelő rendszer kiválasztása és szakszerű beszerelése napjainkban különösen jó döntésnek bizonyulhat: a lakossági napelemes rendszerek különböző pályázatokon keresztül széles réteg számára válnak elérhetővé, és a napelem/elektromos fűtőberendezés kettőse kifejezetten gazdaságosan üzemeltethető párost alkot.

Egy költséghatékony elektromos fűtésű rendszer összeállításához azonban alapvető az előnyök és hátrányok pontos ismerete. A Media12 kiadó által megszervezett, Elektromos Fűtés Konferenciát a hiteles, pontos szakmai tájékoztatás igénye hívta életre. A konferencián olyan témákról esik szó, amelyek a gyakorlati alkalmazásban bizonyulnak hasznosnak.  A konferencia a Budapest – Nappal hajtva projekt része.

A helyszín korlátozott számban biztosít parkolási lehetőséget, az utcán parkolási díj fizetése szükséges. A konferencia résztvevőit Street Food ebéddel várják.

Időpont: 2022. május 25.

Helyszín: Flashback stúdió, F5-ös terem. Budapest, Bogdáni út 1, 1033

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ →

Kapcsolattartó:

Dóri Bence projektkoordinátor

Tel.: 06 30 484 0184

E-mail: doribence@mernokmedia.hu

Elektromos fűtés

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul