e-gépész online szaklap

Webinárium: fedezze fel az ipar öko-hatékony megoldásait!

2022. április 20. | e-gépész| |  0 |

Webinárium: fedezze fel az ipar öko-hatékony megoldásait!

A Climalife és a Honeywell magyar nyelvű webinárium keretében mutatja be a hűtés-, fűtéstechnika és megújuló energiák terén az öko-hatékonyságot célzó megoldásokat.

Ez a webinárium Önnek szól, ha tervező- vagy mérnökirodában dolgozik, ha telepítő, kivitelező, vagy ha rendelkezik fűtő-, hűtőberendezéssel!

A HVACR ipar már jó ideje a környezetre gyakorolt hatásának csökkentésére összpontosít, mely tendenciát 2015-től az F-Gáz rendelet európai végrehajtása még inkább felerősített.

A körforgásos gazdaságra való áttérés, valamint az öko-hatékony, a fenntartható, a biztonságos és a megbízható megoldások kiválasztása elengedhetetlen mind beruházási, üzemeltetési, környezeti és biztonsági szempontból.

Az öko-hatékonysági döntéstámogató modell lehetővé teszi, hogy a teljes tulajdonosi költség lehető legalacsonyabb szinten tartása mellett, a legkisebb környezeti hatást biztosító megoldást választhassák ki.    

Milyen tendenciák vannak és mi várható a kereskedelmi, ipari hűtésben vagy a klíma- és hőszivattyútechnikában az öko-hatékonysági tényezőt figyelembe vége?

Erre a kérdésre kaphatnak választ az előadás során, mely kitér az alacsony GWP-jű, immár hosszú távú, hűtőközegekre, a növényi bázisú közvetítőközegekre, a tisztítási megoldásokra, a szivárgásészlelés fontosságára és a szolgáltatásokra.

Időpont: 2022. május 5. 9.00 és 10.00 óra között

Regisztráljon most!

ClimalifeWebinárium

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul