e-gépész online szaklap

Adó 1% felajánlása az Épületgépészeti Múzeum számára

2022. április 4. | e-gépész| |  0 |

Adó 1% felajánlása az Épületgépészeti Múzeum számára

Az alábbiakban közzé tesszük a Magyar Épületgépészeti Múzeum Alapítvány (MÉGMA) kérését. Az Alapítvány kéri azokat a kollégákat, akik még nem döntöttek adójuk 1%-ának sorsáról, hogy felajánlásukkal segítsék a munkájukat! Segítsék, támogassák, ha a Múzeum törekvéseivel, küldetésével egyet tudnak érteni!

2022-ben ismét várjuk felajánlásaikat az Épületgépészeti Múzeum számára

Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlása nagy segítség a nonprofit szervezetek számára. Azoknak a figyelmébe ajánljuk az Épületgépészeti Múzeumot, mint támogatható szervezetet, akik még nem rendelkeztek az adó 1 százalékukról.

Idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzünk az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadónak 1+1%-áról. Ez legkésőbb 2022. május 20-áig, az szja-bevallástól függetlenül is megtehető.

Szeretnénk felhívni a kollégák figyelmét, hogy a listán, 18745. sorszám alatt megtalálható a MÉGMA Magyar Épületgépészeti Múzeum Alapítvány, akik a gyűjtemény tárgyainak (közel 9000 darab) felújítására, bemutatható állapotba hozásukhoz örömmel fogadják a felajánlott adó 1%-okat.

Sorszám: 18745
Adószám: 18979316-2-41
Név: MÉGMA Magyar Épületgépészeti Múzeum Alapítvány
Cím: 1025 Budapest, Napvirág utca 10.

Félköralakú öntöttvas fűtőtest gőzfűtésre a szegedi Közfürdőből.

Épületgépészeti Múzeum

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul