e-gépész online szaklap

TECH CONTROLLERS – EU-L-4 WiFi zónavezérlő

2022. március 23. | e-gépész| |  0 |

TECH CONTROLLERS – EU-L-4 WiFi zónavezérlő

Bemutatkozik a TECH CONTROLLERS egyik legjobb zónavezérlő eszköze kevert fűtési rendszerekre. Az új, kisméretű vezérlő olyan eszköz, amely képes szabályozni a padlófűtési rendszer és a radiátoros fűtési rendszer működését is.

Az univerzális fűtésszabályozó lehetővé teszi 8 különböző zóna kezelését, köztük 4 zónát padlófűtéssel és 4 zónát radiátoros fűtéssel. A vezérlés a zónákba telepített érzékelők, szabályozók és termosztatikus működtetők segítségével történik. Az első négy zónában választhatunk vezetékes érzékelők és vezeték nélküli érzékelők vagy szobatermosztátok között, a többi zónában vezeték nélküli érzékelőket vagy szobatermosztátokat kell használni. A 4 padlófűtési körben 30 darab termoelektromos szelepmozgatót tudunk csatlakoztatni az eszközre. A radiátoros körön 6 darab radiátort regisztrálhatunk zónánként így akár 24 radiátort vezérelhetünk ebben a 4 zónában.

Az EU-L-4 WiFi vezérlő moduláris ezért további eszközöket is csatlakoztathatunk a rendszerre. Gyárilag rendelkezik egy darab feszültségmentes kimenetel amivel egy fűtőberendezést indíthatunk vagy egy szivattyút. Ha további eszközök kapcsolására van szükség akkor azokat modulok hozzárendelésével tudjuk a rendszerhez rendelni. Lehetőségünk van ablaknyitás érzékelőket illetve padlóhőmérséklet érzékelőket is használni, ezzel tovább növelve a rendszer takarékosságát és a hőkomfortot.  

vezérlő beépített speciális WiFi modullal rendelkezik, amely kényelmes, távoli paramétermódosítást biztosít az eModul alkalmazásból. Az alkalmazás segítségével beállíthatja az egyes zónák hőmérsékletének állandó értéket vagy időben korlátozott hőmérsékletet, továbbá heti programot is megtervezhet. A mai kor követelményeinek megfelelően lehetőség nyílik Google Assistant vagy Amazon Alexa hangsegéddel irányítani a fűtésünket.

További információkat a weboldalunkon talál: www.tech-controllers.hu

Érdekel

FűtésvezérlésTech Controllers

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul