e-gépész online szaklap

Pollack Expo 2022 díjas lett a BELIMO

2022. március 10. | e-gépész| |  0 |

A díjat minden évben azok a szakmai támogató cégek kapják, akik több éven keresztül közreműködtek a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatika Kar által rendezett szakmai kiállítás és konferencia lebonyolításában, támogatják a kar épületgépészeti laborjait és rendszeresen közreműködnek az oktatásban.

A képen a Pollack Expo 2022 díj átadása (balról-jobbra: Baumann Mihály – adjunktus, mb. tanszékvezető; Medvegy Gabriella Prof.Dr. – dékán; Schmidt Ferenc – Belimo értékesítési vezető)

Az idei évben a Pollack Expon „debütált” az új Belimo Energy Valve 4 (hőmennyiségmérő funkcióval rendelkező dinamikus szelep) és hőmennyiségmérő-megoldásunk, amely a standunknál, illetve az épületgépészeti szekció előadássorozatában is bemutatásra került. Az Energy Valve megoldás megismerése a PTE MIK laborjában már a hallgatók számára is elérhető, mivel 2020 novemberében a Belimo, a labor támogatása végett egy hidraulikai bemutatófalat adományozott. A demófal feladata többek között, hogy a hallgatók működőképes változatban, valós körülményeket bemutatva ismerjék meg a korszerű épületgépészeti és épületautomatizálási megoldásokat.

Belimo bemutatófal

BelimoPollack Expo

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul