e-gépész online szaklap

TECH CONTROLLERS – Fűtési vezérlések

2022. március 8. | e-gépész| |  0 |

TECH CONTROLLERS – Fűtési vezérlések

A TECH vezérlőket a modern design és az egyszerű, magyar menükön keresztüli felhasználó élmény teszi népszerűvé a hazai lakosság számára, míg szakmai berkekben a projekteteket támogató műszaki segítségnyújtás, az elérhetőség, a garancia/szerviz lehetőség és a kiemelkedő technikai paraméterek révén tör előre.

Kellemes meglepetés, hogy európai gyártóról van szó. A termékek és szoftverek fejlesztése és a teljes gyártás a több mint 600 fős lengyelországi központban zajlik. A márka 2021 óta magyarországi képviselettel is rendelkezik, így az értékesítés és a professzionális műszaki támogatás gyorsan, rugalmasan és személyesen is elérhető.

A termékpaletta a fűtésrendszer-vezérlők mellett padlófűtés zónavezérlőkből, radiátoros fűtésvezérlőkből, szobatermosztátokből, hőmérsékletérzékelőkből, valamint a megújuló energiákhoz, kazánokhoz és kandallókhoz szükséges vezérlőkből áll. A tervezést, telepítést és beüzemelést az online is elérhető magyar nyelvű felhasználói kézikönyvek segítik.

Az intelligens fűtésszabályozáshoz rendelkezésre álló eszközök között van mind vezetékes, mind vezeték nélküli telepítésre tervezett modell. A gyártás során a vezérlők megbízhatóságukat és hosszú élettartamukat garantáló teszteken mennek keresztül. A rendszer működésének és kényelmének növelése érdekében a gyártó további intelligens fűtési megoldásokat fejleszt, köztük az eModul internetes alkalmazást, amely lehetővé teszi a fűtés vezérlést bárhol, bármikor, laptop, táblagép vagy okostelefon segítségével. A modern elektronikával a fűtési rendszer hatékonyabban működik, kevesebb tüzelőanyagot fogyaszt, ami csökkenti a fűtési költségeket és a környezetre is pozitív hatással van.

További részletek: www.tech-controllers.hu

Megnézem

FűtésvezérlésTech Controllers

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul