e-gépész online szaklap

Decentralizált szellőztetés: otthon, iskolában és a munkahelyen

2022. március 7. | e-gépész| |  0 |

Decentralizált szellőztetés: otthon, iskolában és a munkahelyen

A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete, 2022. március 11-én, pénteken 10:00-11:00 között mindenki számára ingyenes webináriumot tart a központi hővisszanyerős szellőztető rendszerek tervezéséről.

A webinárium témája a decentrális hővisszanyerős szellőztető rendszerek és azok alkalmazása otthon, iskolában és a munkahelyen.

Általában a két legnagyobb probléma a központi gép helyigénye és a csővezetékek elhelyezése. Erre kínál megoldást a Helios új decentrális – csövek nélküli – megoldása a KWL Yoga, amellyel a tantermek mellett, egyterű irodák, tárgyalók és kereskedelmi terek pl. edzőtermek is kiválóan szellőztethetők.

A KWL EC 45-160-as (EcoVent Verso) szellőztető gép, a legkisebb decentrális hővisszanyerős szellőztető berendezés a Helios palettáján. A Helios EcoVent Verso új lehetőségeket hoz egyes helyiségek hővisszanyerős szellőztetésében, különösen ott, ahol valamilyen okból a szokásos elrendezések (központi gép, csövezés, végpontok) nem kivitelezhetők. Nagyszerűen alkalmazható olyan felújításoknál, amelyeknél kiemelt követelmény a minimális helyigény

Kövesse élőben a YouTube-on előadásunkat, kérdéseiket már az előadás közben és végén is feltehetik!

Mentse el naptárába az időpontot és március 11-én, pénteken 10 óra előtt néhány perccel kattintson az alábbi linkre:

A webináirum ingyenes, tartson velünk!

HeliosSzellőztetés

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul