e-gépész online szaklap

Smart Water – okos vízkezelés

2022. március 22.

2022. február 23. | e-gépész| |  0 |

Smart Water – okos vízkezelés

A víz világnapja alkalmából rendezett nemzetközi vendégeket felvonultató kerekasztal-beszélgetés 2022-ben is visszatér és új témával jelentkezik: Fenntartható vízgazdálkodás a jövőben címmel.

Vízgazdálkodással kapcsolatos online konferencia

A nemzetközi szakértők megosztják 360 fokos, globális, innovációs megközelítésüket, esettanulmányaikat a résztvevőkkel és konkrét intézkedéseket javasolnak a lakossági szektor vízgazdálkodásának és -felhasználásának javítására.

Ha túlzott fogyasztást és pazarlást, ismert vagy rejtett vízszivárgást, vagy vízgazdálkodási nehézségeket tapasztal, csatlakozzon hozzánk, hogy megbeszéljük azokat a kihívásokat, amelyekkel a vállalatok szembesülnek az EU által meghatározott fejlesztési irányelvek és figyelemfelkeltő kampányok betartása során.

A Smart Water online nemzetközi konferenciát 2022. március 22-én 15.30-kor rendezzük meg, a konferencia nyelve angol. A kerekasztal beszélgetés során a vendégek innovatív meglátásaikat és megoldásokat osztanak meg a vízgazdálkodással és vízfogyasztással kapcsolatos tervezéssel, szolgáltatásokkal és termékekkel kapcsolatban. Ismerjen meg új lehetőségeket egy fenntarthatóbb jövőért a vízgazdálkodásban.

Az angol nyelvű online konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció

IvóvízVízellátásVízkezelés

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul