e-gépész online szaklap

A Media12 kiadó adja ki a jövőben a Szolár7-et

2022. február 9. | e-gépész| |  0 |

A Media12 kiadó adja ki a jövőben a Szolár7-et

A napelemes iparág online folyóiratának fejlesztésére kötött megállapodást a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség (MNNSZ) és az e-gépészt is gondozó Media12 kiadó.

A Media12 kiadó az építőipari lapkiadás egyik legjelentősebb szereplője, amely az épületgépészeti és épületvillamossági terület piacvezető lapjain túl a Magyar Mérnöki Kamara több tagozatának lapját és a Magyar Energetika szakkiadványt is gondozza. Ez a portfolió bővül most a napelemes szakma online kiadványaival, az mnnsz.hu weboldal működtetésével és a Szolár7 kiadásával.

A szerződés hitelesítésére 2022. február 8-án került sor a szerződő felek képviselői által a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség csepeli telephelyén.

„Örömmel fogadtuk a szövetség felkérését, hiszen a napelemes piac egyre közelebb kerül az általunk szerkesztett szakfolyóiratokhoz, az építőipar elektrifikálódása tetten érhető minden területen. Kiadványainkban állandó témák a szolárpiaci technológiák, termékek, trendek, illetve ezek jogszabályi háttere, így nem ismeretlen számunkra ez a terület.” – számolt be Szilágyi László kiadóvezető az együttműködés előzményeiről.

A hetente megjelenő szoláripari hírgyűjteményen túl az mnnsz.hu weboldal, illetve a hozzá tartozó közösségi oldalak fejlesztését is a Media12 szerkesztősége fogja ellátni a jövőben, amelytől az MNNSZ a szakmai kommunikációjának erősítését reméli. „A szövetség tagjai és a Szolár7 folyóirat 18 000 szakmai olvasója kiemelt szerepet vállal a hazai szolárpiacon, amihez a naprakész hírek és információk elengedhetetlenek. A tartalomgyártás és szerkesztés minőségi fejlesztésére egy szakkiadó tapasztalatára és erőforrásaira van szükségünk. Bízom benne, hogy olvasóink is pozitívan értékelik a változásokat, amik hamarosan érzékelhetők lesznek.” – mondta Kiss Ernő, az MNNSZ elnöke, aki a Szolár7 folyóirat főszerkesztői pozícióját a jövőben is betölti.  

A Szolár7 kiadvány napelemes híreit hetente, hírlevél formájában tudják díjmentesen elérni az iparág iránt érdeklődők, amennyiben feliratkoznak rá a szövetség honlapján.

NapenergiaNapkollektor

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul