e-gépész online szaklap

Elhalasztják, de megrendezik idén Európa jelentős szakvásárait

2022. január 26. | e-gépész| |  0 |

Elhalasztják, de megrendezik idén Európa jelentős szakvásárait

A világszerte tapasztalható enyhítések ellenére a koronavírus-járvány még mindig jelentős hatással van a mindennapjainkra, és az omikron variáns terjedése miatt a megszokott időpontokban nincs lehetőség olyan színvonalú nemzetközi rendezvények megtartására, melyekről mind a kiállítók, mind a látogatók elégedetten távoznának.

Annak ellenére, hogy az értettek jelentős része már kifejezetten igényelnék a jelenléti szakvásárokat a szervezők a halasztások mellett döntöttek.

Korábban már beszámoltunk a Mostra Convegno Expocomfort 2022. június 28–július 1. közötti időpontra való eltolásáról, most a wire & Tube kiállítást szervező Messe Düsseldorf döntéséről adunk hírt, miszerint az eredetileg tavaszra tervezett szakvásárt új időpontban, a milánói kiállításhoz haszonlóan, szintén nyáron rendezik meg.

A wire and Tube vásárpáros új időpontja: 2022. június 20–24, mely így részben a METAV-val (június 21–24.) egy időben valósul meg.

Nem épületgépészet, de kapcsolódó szakterület az épületvillamosság, ahol szintén halasztják a témakör vezető szakvásárát. A járványhelyzet elhúzódása miatt a Messe Frankfurt 2022 őszére csúsztatja a világ vezető fény- és épülettechnikai kiállítását, a Light + Building-et, amelynek új időpontja: 2022. október 2–6.

Mindezek mellett a hazai rendezésű CONSTRUMA irányából pozitív hírek érkeznek és minden jel arra mutat, hogy 2022. április 6–10. szélsere tárt kaukkal várja a Hungexpo a látogatókat.

EseményekKiállítás

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul