e-gépész online szaklap

Közelednek az Országos Magyar Épületgépész Napok

2021. november 9. | e-gépész| |  0 |

Közelednek az Országos Magyar Épületgépész Napok

Az OMÉN szervező bizottsága, valamint az Országos Magyar Épületgépész Napokra rendezvénnyel jelentkezők teljes lendülettel készülnek a november 22-26. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozatra, valamint az eseménysorozatot lezáró, a november 26-án megrendezendő Épületgépész Bálra, amelynek idén is a Hotel InterContinental ad otthont.  

A koordináló bizottság még várja a rendezvényt szervezni kívánó cégeket, szervezeteket, iskolákat, kereskedelmi partnereket, hogy minél több esemény megvalósulhasson az épületgépészek hetében. A rendezvényeket és minden egyéb friss információt az érdeklődök a www.talalkozzunk.hu oldalon találnak.

Az eseménysorozatot lezáró Épületgépész Bálon kerülnek átadásra az Év emberei díjak, valamint a szakmai szervezetek különleges díjai. Az ünnepélyes díjátadás, a tavaly elhalasztott esemény miatt a 2020-as, valamint a 2021-es éveket érintően is megtörténik.

Az Épületgépész Bálra november 20-ig még kedvezményes áron vásárolhatók belépőjegyek.

Vegyen részt Ön is az év egyik legfontosabb épületgépész eseményén!

Minden további információ és jegyrendelés a www.talalkozzunk.hu oldalon ismertetettek szerint lehetséges.

Természetesen a koronavírús-járvány terjedése, az esetlegesen bevezetésre kerülő kormányzati intézkedések befolyással lehetenek a rendezvények lebonyolítására. Ezzel kapcsolatban a szervezők tájékoztatni fogják a szakmai nyilvánosságot.

Magyar Épületgépészek NapjaOMÉN

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul