e-gépész online szaklap

Legyen még egyszerűbb…

2021. október 4. | támogatott cikk| |  0 |

Legyen még egyszerűbb…

Amikor a Weishaupt kialakította kondenzációs készülékeinek B sorozatát, akkor a jól ismert megbízhatóság, magas hatásfok megtartásával még egyszerűbb kezelést, még sokoldalúbb tudást valósított meg. A WTC 45 B hőteljesítménye 45,8 kW, a WTC 60 B hőteljesítménye 62,2 kW (50/30 °C) – a kazántestre a Weishaupt 10 év garanciát nyújt.

Szériakivitel a SCOT-rendszer, mely nem csak igen széles modulációs tartományt, hanem változó tüzelőanyagminőség esetén is állandó égésminőséget biztosít – akár 20%-os hidrogénbekeverés esetén is. A 6-os NOx-osztály igazán környezettudatos üzemet biztosít!

A Weishaupt energiamenedzsment-portál révén a fűtés egyszerűen és biztonságosan felügyelhető és működtethető okostelefonnal (tablettel). A Weishaupt számára hallatlan fontosságú a fenntarthatóság és az energiamegtakarítás. Kazánjaink (ezért is) rendelkeznek Környezetbarát Termék Védjeggyel. Az energiamenedzsmenten keresztül mindig naprakész információ kapható az igen alacsony energiafogyasztásról. A kazán csak akkor kapcsol be, amikor valóban szükséges. 

A rendkívül csendes üzem közben csupán egy halvány zöld fény jelzi a készülék hibamentes állapotát, nincs szükség kijelzők nézegetésére. A nagyon gyorsan felszerelhető készülék üzembe helyezése – köszönhetően az üzembe helyezési segédnek csupán néhány perc. Hiszen az Ön ideje értékes, a munkát végző szakember ideje értékes (költségmegtakarítás). A szintén alapkivitelben megtalálható multifunkciós szenzor nem csak a legkülönbözőbb jellemzők (hőmennyiségmérés, max. térfogatáram ellenőrzése, nyomásfigyelés, hőmérsékletgradiens kontrollja…) kijelzésében, hanem a felesleges égőindítások elkerülésében is segít.

A (kondenzációs üzemet legjobban segítő) váltóhőmérséklet-szabályzás, az akár 24 fűtőkör kivezérlése, egy szolárrendszer szabályzása, KNX-kapcsolat szintén szériakivitel. A Weishaupt e kazánokat minden lehetséges alkalmazásra felkészítette. Üzembe helyezéskor csak választani kell a színes kijelzőn megjelenő hidraulikai sémák közül és kész.

Nagyobb teljesítmény? nem gond, akár 4 készülék kaszkádolható (füstgázrendszerében is). Még nagyobb teljesítmény? A WTC 80, illetve a WTC 100 a megoldás (vagy valamelyik következő nagyság, akár 620 kW-ig).

Mert Ön és az Ön kényelme van a középpontban.    

Weishaupt

közel és személyesen.

Kondenzációs kazánWeishaupt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul