e-gépész online szaklap

Vége az ásványvízcipelésnek a REHAU irodában!

RE.SOURCE kivételes vásárlási feltételekkel úgy otthoni, mint irodai használatra!

2021. szeptember 29. | e-gépész| |  0 |

Vége az ásványvízcipelésnek a REHAU irodában!

A RE.SOURCE nem egy egyszerű csaptelep. A RE.SOURCE, okos vízadagoló, egyetlen készülék, számos vízvételi lehetőséggel: szűrt, hűtött, szénsavas vagy akár forró víz a PREMIUM+ változatnál.

A szabadságról visszatérve belevettettük magunkat az őszi feladatok végrehajtásába, amit nagy örömünkre egy RE.SOURCE saját kézű beszerelésével indítottunk irodánkban. Végleg lemondtunk a vízautomatáról, nem gondunk többé vizespalackok nehézkes raktározása és állandó cipelése.

Nagyszerűen mutatkozott be irodánkban a RE.SOURCE, az okos vízadagoló: „Változatosan sokféle víz ugyanabból a csaptelepből!” – hirdettük eddig, de mostantól mi is élvezzük előnyét, kimagasló teljesítményét.

RE.SOURCE a REHAU biatorbágyi irodájában

A hűtött víz hőmérséklettartománya 4–12 °C között állítható, 15 l/óra hűtési teljesítmény mellett. A PREMIUM+ változat óránként 6 liter forró vizet tud előállítani.

A RE.SOURCE helytakarékos, egyszerűen beépíthető, emeli a komfortot, védi a környezetet, pénzt takarít meg.

A 425 g töltőtömegű CO2-patron tartozék, amellyel 60 liter szénsavval dúsított vizet lehet készíteni. Irodai használat esetében célszerű a nagyobb CO2-palack csatlakoztatása. A 2 kg-os palack akár 350 l, a 6 kg-os akár 850 l és a 10 kg-os akár 1400 l szénsavval dúsított víz előállítására alkalmas.

Bővebben

Őszi akciós RE.SOURCE árak a REHAU Shop webáruházban:

REHAU-SHOP

IvóvízRehau

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul