e-gépész online szaklap

A Panasonic nemzetközi versenyen ismeri el a legkiválóbb épületgépészeti projekteket

2021. szeptember 27. | támogatott cikk| |  0 |

A Panasonic nemzetközi versenyen ismeri el a legkiválóbb épületgépészeti projekteket

A Panasonic Heating & Cooling Solutions negyedszer hirdeti meg a Panasonic PRO Awards pályázatot, melyre egész Európából várják a nevezőket. A díj a legjobb épületgépészeti projekteket ismeri el és felhívja a figyelmet a különféle rendszerek széles körében alkalmazott Panasonic megoldásaiban rejlő innovációra és minőségre. A verseny négy kategóriában zajlik, a legjobbak számára lehetőség nyílik, hogy a vállalat meghívására Japánba utazzanak.

A verseny kapcsán Enrique Vilamitjana, a Panasonic Heating and Cooling Solutions európai felelős igazgatója kifejtette: „Rengeteg remek példát találunk olyan projektekre, amelyek nagyon jól alkalmaznak energiatakarékos fűtést és hűtést, és szeretnénk segíteni abban, hogy ezek az erőfeszítések méltó elismerést kaphassanak. Mivel ügyfeleinkkel együtt továbbra is jelentős mértékben hozzájárulunk a fenntartható fejlődés céljainak eléréséhez, ezért arra törekszünk, hogy reflektorfénybe helyezzük azokat, akik keményen dolgoznak a fenntarthatóságon. Így hát arra bíztatjuk az épületgépészeti projekteken dolgozó szerelőket, építészeket, tanácsadókat, mérnököket és ingatlanfejlesztőket, hogy nevezzenek be a Panasonic PRO Awards-ra, és segítsenek minket abban, hogy minél több emberrel megismertessük nagyszerűen elvégzett munkájukat.”

A végső döntést meghozó, Európa különböző országait képviselő rangos szakmai bírákat magába foglaló testület olyan alkalmazásokra kíváncsi, amelyek innovatív és előremutató megoldásokat helyeznek a középpontba, valamint a fenntartható formatervezés, a hatékonyság, a költséghatékonyság és az esztétika tükrében készülnek el. A rangos öttagú szakmai zsűri tagja hazánkat képviselve Kisapáti Szilárd is, aki 2018-ban elnyerte az év épületgépésze címet Magyarországon, számos szálloda, ház, sőt vasútállomás és sportcsarnok tervezése is a nevéhez fűződik.

Az alábbi kategóriákban lehet pályázni:

  • A legjobb lakossági projekt
  • A legjobb kiskereskedelmi projekt
  • A legjobb kereskedelmi projekt
  • A legjobb vendéglátóipari projekt

A zsűri emellett a fenti kategóriák kapcsán beküldött pályaművek közül a kiemelkedő projekteket az alábbi elismerésekkel is díjazza:

  • Legjobb innovációs projekt: A kategória győztes projektje hozzáértő megközelítést és előremutató szemléletet tükröz, melybe beletartozik, hogy mennyire jól felelt meg a kiírásnak és milyen magas szinten teljesítette a kitűzött célokat.
  • Legjobb fenntartható projekt: Ez a projekt a Panasonic környezetvédelmi jövőképéhez igazodik, és a leginkább energia-hatékony megoldásokat használja ki a zöldebb jövő érdekében.
  • Legjobb Panasonic megoldás: Ennél a díjnál a zsűri azt vizsgálja, hogy a pályázó hogyan tervezte meg a Panasonic-berendezéseket tartalmazó rendszert, hogy az ügyfél számára optimális megoldást nyújtson.
  • Legjobb nanoe™ X projekt: A levegő minősége és védelme jelenleg a világ figyelmének középpontjában áll, így ez egy különösen fontos kategória. A zsűri olyan projektet díjaz, amely szemlélteti a nanoe™ X technológia előnyeit.
  • Legjobb hűtési projekt: A bírák az összes alkalmazási területet lefedve olyan projektet fognak kiemelni, amely a Panasonic CO2 kondenzációs berendezéseinek segítségével valódi előnyöket biztosít az ügyfél számára.
  • Legjobb csatlakoztathatósági projekt: Hálózatba kapcsolt világunkban a bírák olyan projekteket díjaznak, amelyek egyértelműen bizonyítják a csatlakoztathatóság fontosságának magas szintű megértését, és bemutatják annak hatékonyságát a telepítők és a végfelhasználók számára is.

A 2018. november 1. és 2021. szeptember 30. között befejezett projektek pályázhatnak a PRO Awards díjaira. A nevezés 2021. november 15-én zárul le, a pályázatok kiértékelése után pedig a nyerteseket 2021 decemberében hirdetik ki.

A pályázatokat a Panasonic PRO Awards weboldalán lehet benyújtani.

További infók →

Panasonic

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul