e-gépész online szaklap

Készüljön az idei fűtési szezonra a Danfoss Ally™ okos fűtésrendszerrel.

2021. szeptember 13. | e-gépész| |  0 |

Készüljön az idei fűtési szezonra a Danfoss Ally™ okos fűtésrendszerrel.

Idén szeretné a saját kezébe venni az irányítást? A Danfoss Ally™ csúcstechnológiás okos fűtésrendszerrel egyszerűen és gyorsan meghatározhatja a kívánt hőmérsékletet otthonában, pár érintéssel.

A Danfoss évek óta vezető a pontos hőmérséklet-szabályozás terén; hogy egészen konkrétak legyünk, már 1933 óta. A kimagasló pontosság biztosítása pedig ma is vállalatunk egyik központi jellemzője. Olyannyira, hogy a Danfoss Ally™ szoftvert piacvezető tapasztalatainkra, valamint a termosztátok és szelepek iparágában szerzett szaktudásunkra építve alkottuk meg.

A Danfoss Ally™ alkalmazás segítségével egyszerűen időzítheti fűtését, hogy megfeleljen mindennapi életritmusának, ráadásul példátlan pontossággal és akár 30% energiamegtakarítással.

Ha elfelejtette beállítani a fűtést indulás előtt, az alkalmazással bármikor leveheti a fűtést menet közben is – majd ismét feljebb állíthatja, hogy meleg fogadja hazatéréskor.

Mindez azt is jelenti, hogy mindig megbízhat intelligens fűtési rendszerének hibátlan pontosságában és kontrolljában. Ráadásul az egyedülálló Danfoss minőségnek köszönhetően a szelepek mozgatása is minimális zajjal jár. Ez együtt biztosítja az optimális kényelmet, a minimális meghibásodást és a maximális intelligenciát – mindezt beépítve az okos fűtési rendszerbe.

Tudjon meg többet

DanfossFűtéstechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul