e-gépész online szaklap

Íz. Víz. Sör. Szakmai rendezvényt tart a BWT.

2021. augusztus 31. | e-gépész| |  0 |

Íz. Víz. Sör. Szakmai rendezvényt tart a BWT.

A kisüzemi sörfőző üzemek egymás után bukkannak fel hazánkban is, és kínálnak egyedi ízvilágú nedűt. Nem csak a sörfőzdék, de a többi kis és nagyüzemi élelmiszert előállító vállalat számára is kulcsfontosságú lehet a megfelelő vízminőség a gyártási folyamat során. A BWT Hungária Kft. szeptember 9-én Winkler Róbert műsorvezető és Tóth Marcell a Hübris sörfőző mesterének a bevonásával exkluzív, ingyenes szakmai napot tart épületgépész tervezők és kivitelezők részére.

Tradicionálisan a sörfőző üzemek egy folyónak vagy pataknak a közelébe épültek. Emiatt az adott természetes víz ásványianyag összetétele, jellegében határozta meg az elkészült sört.

Ma már szabadabban, mondhatni, hogy szinte bárhol lehet sörfőzdét felállítani, mert az innovatív vízkezelési eljárásoknak köszönhetően különböző sörökhöz különböző vízminőséget tud a BWT biztosítani.

Winkler Róbert, aki a YouTube-csatornáján a sörök világába ad betekintést legutóbb a Hübrisnél járt, ahol a sör és a víz kapcsolatát vette górcső alá. A tapasztalatait hamarosan meg is osztja a csatornáján, illetve személyesen is a BWT rendezvényén.

A szeptember 9-i BWT szakmai napon komplex áttekintést kap minden résztvevő a 6 meghatározó trendről a vízkezelésben, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni egy új beruházás tervezése és kivitelezése során. Bemutatkoznak a BWT legújabb innovatív berendezései, amelyek egyedi igényekre egyedi megoldásokat kínálnak, majd a délelőttöt egy kerekasztalbeszélgetés és sörkóstoló zárja Winkler Róberttel és Tóth Marcell sörfőző mesterrel.

A program szeptember 9-én, 10 órakor kezdődik, és 13 óráig tart, amely egy könnyű ebéddel zárul.

  • 6 meghatározó trend a vízkezelésben, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni!A víztechnológia jövője a fogyasztói élményközpontúságot, a digitalizációt és a fenntarthatósági elvárásokat támogatva
  • Egyedi igényekre egyedi megoldások – BWT legújabb, innovatív berendezésének a bemutatása
  • A víz és a sör titkos kapcsolata - kerekasztalbeszélgetés Winkler Róberttel, Tóth Marcell sörfőzőmesterrel és Nagy Richárddal, a BWT műszaki vezetőjével.

Helyszín: a BWT budaörsi székháza (Budaörs, Keleti u. 7.)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrációt szeptember 6-ig várja a BWT a titkarsag@bwt.hu címen.

BWTEseményekIvóvíz

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul