e-gépész online szaklap

Praktikus Testo okos műszerek megújult kínálattal 2.

| | |  0 | |

Praktikus Testo okos műszerek megújult kínálattal 2.

Előző cikkünk folytatásaként következzenek a Testo okos mérőműszerei közül a nyomásmérők. A testo Smart Probes nyomásmérő műszerei talán a legnépszerűbb eszközök a termékcsalád palettáján.

A testo 510i differenciál nyomásmérő okos műszerrel akár negatív nyomási értéket is mérhetünk. Prandtl-csövet csatlakoztatva pedig a légsebességi értékeket is vizsgálhatjuk például poros légáramú közegben. A testo 549i nagynyomás szonda kiváló választás klímatechnikai szakemberek számára. A műszer kompakt méretével és tömlő nélküli csatlakoztathatóságával ideális választás. Utóbbinak köszönhetően minimalizálhatjuk a hűtőközeg veszteséget. A műszer növelt hatótávolsággal bír és a csatlakozó nyak 45°-os ívelést kapott a könnyebb hozzáférhetőség érdekében. Méréstartománya –1…+60 bar. A testo 552i vákuum érzékelő egy új műszer a termékcsaládban. A testo 549i műszerhez hasonló kialakítással bír, viszont a nagy nyomási méréstartomány helyett finom vákuum mérésre lett kialakítva, amely műszerrel 1 mikronos felbontással tudjuk mérni az értékeket.

A testo 605i több más műszerhez hasonlóan kibővített hatótávolsággal bír, akár 100 méteres maximummal. A szenzor szárat két szögben behajthatjuk. A hátlapi mágnessel rögzíthetjük mágneses felületekhez. A műszer precízen méri a levegő hőmérsékleti és páratartalmi értékeit. A testo 805i okos infra hőmérsékletmérővel kombinálva a testo 605i műszerrel a legpraktikusabb. Ilyenkor a két műszerrel penészveszélyt mérhetünk fel a felületi nedvesség eloszlás alapján.

A testo Smart Probes legújabb tagja a testo 915i. Talán a legszélesebb körben használható műszer a termékcsaládban. A testo 915i érzékelője cserélhető és ebben rejlik előnye: a markolatba bármilyen K-típusú szenzor illeszthető, például felületi érzékelők, csőhőmérsékletmérők, beszúró/merülő szenzorok, hőelemek. A testo 915i természetesen dedikált érzékelőket is kínál. Négy féle érzékelővel választhatjuk a műszert, így keresztszálas felületi hőmérsékletmérő, beszúró érzékelő, üvegszálas hőelem és gyors beállású levegő szenzorral is. A testo 915i így kínál egy kedvező árú, univerzálisan felhasználható vezeték nélküli mérési megoldást digitális dokumentálási lehetőséggel.

A testo Smart Probes műszerek kedvező áruk mellett professzionális dokumentálási lehetőséget nyújtanak az applikáció segítségével. Emellett természetesen ezen Testo műszerek is kalibrálhatók.

További infók →

Testo

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul