e-gépész online szaklap

Praktikus Testo okos műszerek megújult kínálattal 1.

| | |  0 | |

Praktikus Testo okos műszerek megújult kínálattal 1.

A karbantartó és szerelő szakemberek megannyi műszert használnak munkájuk során. A használt eszközök között találhatunk professzionális célműszereket, multifunkciós eszközöket és kiegészítő műszereket is. Ennek egyszerű oka, hogy nem minden felhasználás esetén érdemes a legnagyobb tudású és legkiemelkedőbb pontosságú műszert választani, gyakran a legjobb választás egy kisebb tudású, de akár jól kombinálható kiegészítő műszer.

A testo Smart Probes termékcsalád műszerei ilyen felhasználási igény esetén is a legjobb eszközök. Kiváló kombinálhatóság, egyszerű használat, kedvező ár és remek megbízhatóság jellemzi őket. Természetesen nem kell lemondani a precizitásról vagy a professzionális felhasználhatóságról sem. A széles termékkínálat megannyi mérési igényre megoldást nyújt. A termékek pedig elérhetőek önállóan, vagy tematikus szettekben is. A testo Smart Probes műszerekkel mérhetünk akár felületi, akár levegő vagy beszúró hőmérsékleti értékeket is. Akár légsebességet, páratartalmat, nyomást, vagy villamos értékeket is. A tematikus szettek pedig fűtéstechnikai, légtechnikai, klímatechnikai szakemberek számára nyújtanak megfelelő összeállítást.

A korábbi testo Smart Probes App mobil applikáció mellett 2021-től elérhető az új testo Smart applikáció is, amely több újdonsággal is bír. Ezen új szoftver egységesen használható a testo SmartProbes műszerekhez, a Bluetooth-os Testo szervizcsaptelepekhez és a testo 770-3 digitális lakatfogóhoz is. Az új szoftver újdonságai között található az exportálás mellett a memória funkció, a partnerek és mérési helyek rögzítésének lehetősége. A változtatható mérési ciklusidő, a megújult mérési menük és a testo DataControll PC szoftverrel való szinkronizálási lehetőség is.

A testo 115i csipeszes csőhőmérséklet mérő műszer ideális választás klíma- és fűtéstechnikai szakemberek számára. A precíz NTC érzékelő gondoskodik a kifinomult mérési pontosságról, a megújul Bluetooth jeladó pedig az akár 100 méteres hatótávolságról. A jól megtervezett szorító pofák 6 mm és 35 mm közötti átmérőjű csövek mérésére teszi alkalmassá az okos műszert. A három darab AAA szabványú elem akár 150 órás üzemidőt garantál.

A testo 405i és testo 410i Smart Probes műszerekkel mérhetőek a légsebességi, illetve a levegő hőmérsékleti értékek is. A testo 405i légcsatornákban való mérés esetén a megfelelő választás mivel hődrótos érzékelője 0…30 m/s közötti légsebesség mérését nyújtja. Teleszkópos érzékelője akár 400 mm hosszúságig kihúzható, amelyen található hosszúság jelölések pedig segítenek a mérés során. A mérőszár 90°-ban behajtható így kényelmesen elhelyezhető a légcsatorna falán. A testo 410i egy kisméretű szárnykerekes légsebességmérő műszer akár anemosztátok, akár klímák mérésére. Kis méretű lapátjainak alacsony ellenállása okán 0,4 m/s légsebesség mérésére is képes. A műszerbe beépítésre került egy hőmérsékletmérő szenzor is, így akár ezen értékeket is tudjuk mérni a műszerrel.

További infók →

Testo

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul