e-gépész online szaklap

Kihelyezett elnökségi ülést tartott az Épületgépészeti Tagozat

2021. június 23. | Gyurkovics Zoltán| |  0 |

Kihelyezett elnökségi ülést tartott az Épületgépészeti Tagozat

A Tagozat munkatervében évi két alkalommal szerepel kihelyezett kibővített elnökségi ülés. Sajnos a COVID támadása miatt tavaly csak a tavaszra tervezett őszit tudtuk megtartani Kaposváron!

Azt a rendszert alakítottuk ki, hogy tavasz/ősz alkalmakat váltva nyugat-, illetve kelet-magyarországi helyszínekre szervezzük rendezvényeinket. Most Kecskemét következett. Ebben a döntésben nagy szerepet játszott a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara szíves vendégvárása is!

A kihelyezett üléseken az egész elnökség, a Szakértői Bizottság elnöke, két szakosztályunk vezetője mellett a BPMK épületgépészeti szakcsoportjának vezetője mindig meghívott! Kecskeméten csaknem teljes létszámban vettünk részt a megbeszélésen, amelyre a keleti megyék szakcsoportjainak vezetői kaptak még meghívást. A kilenc megyéből három írásos beszámolót kaptunk a szakcsoporti munkáról, hatan pedig erről a helyszínen számoltak be. A rendezvény teljes létszáma 24 fő volt.

Az egész napos megbeszélést, eszmecserét hasznos szabadidőprogramok egészítették ki, amelynek szervezést a vendéglátó Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara vállalta. Köszönet érte!

Ez a kibővített elnökségi ülés is bizonyította, hogy a személyes találkozások, eszmecserék hatékonyságát semmiféle online háló alkalmazása nem tudja meghaladni!

Ősszel nyugat-magyarországi helyszínre megyünk!

Elnökségi ülésÉpületgépészeti Tagozat

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul