e-gépész online szaklap

OMÉN 2021

Megkezdődik a szervezőmunka

2021. június 4. | e-gépész| |  0 |

OMÉN 2021

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján jelentősen javultak az OMÉN 2021 megrendezhetőségének a kilátásai, így optimistán kezdünk bele a rendezvénysorozat szervezésébe.

Három hónapja fordítjuk mindennapi figyelmünket a járványügyi statisztikákra. Három hónap elteltével visszaérkeztünk a kiindulási pontra. Sőt, 2021 június elején már kevesebb a napi megbetegedések, halálozások száma, mint volt február hasonló időszakában! Minden jel szerint a járvány valóban lecsengőben van! Meglátásunk szerint, egy évvel ezelőtt nem tudtuk olyan jó előjelekkel elindítani a szervezési munkát, mint most! Most annyiban és merőben más a helyzet, hogy a nagymértékű lakossági átoltottság miatt, sokkal kevésbé kell egy újabb hullám támadásától tartani.

Jobb az esély az OMÉN 2021 megszervezhetőségére, mint volt egy évvel ezelőtt, az OMÉN 2020-ra!

Tisztelt Kollégák!

A folyamatos helyzetértékelés alapján vagyunk optimisták. És azért is, mert szakmagyakorlóinktól nagyszámú visszajelzést kapunk arra, hogy igénylik a személyes találkozásokat! Igény van az online térből való kitörésre!
Ebből az optimizmusból kiindulva kezdjük el szervezni az idei rendezvénysorozatot!

Felhívással fordulunk a társadalmi szakmai szervezetek országos hálózataiban tevékenykedő aktív szakmagyakorlókhoz, az Épületgépészeti Tagozat területi szakcsoportjaihoz, a felső-, és középfokú épületgépész képzésben résztvevő intézményekhez, szakmai partnereinkhez, gyártókhoz, márkakereskedőkhöz, hogy szervezzenek szakmai napokat, bemutatókat, projekt és/vagy üzemlátogatásokat, szakmai előadásokat, szakmai képzéseket, sport- és szakmai vetélkedőket, baráti találkozókat november utolsó hetére.

Attól tartani kevésbé kell, hogy nem lesz mód a felsorolt típusú rendezvények megvalósítására! Bízunk azonban abban is, hogy 2021-ben – 2019 után ismét – megtarthatjuk az ünnepélyes zárórendezvényt is. 2021-ben is lesznek a szakmának díjazottjai, akik megérdemlik az ünnepélyes és nyilvános díjátadást. Az is fontos, hogy ezeket az ünnepélyes körülményeket biztosítsuk a 2020-as esztendő díjazottjainak is! Dupla díjátadó gálára készülünk tehát 2021-ben. Reméljük, hogy november 26-án, pénteken csak a zárórendezvény formája, nem pedig a megszervezhetősége lesz kérdéses!

Várjuk a támogatói jelentkezéseket! A szervezéssel kapcsolatos legfontosabb információkat továbbra is a www.talalkozzunk.hu honlapunkon követhetik!

Gyurkovics Zoltán, elnök
MMK Épületgépészeti Tagozat
OMÉN KB elnöke
Király Tamás
Magyar Épületgépészeti
Koordinációs Szövetség elnökségi tag
OMÉN Bál Szervező Bizottság elnöke

OMÉN

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul