e-gépész online szaklap

Új Testo hűtéstechnikai mérőműszerek 3.

2021. június 2. | e-gépész| |  0 |

Új Testo hűtéstechnikai mérőműszerek 3.

A tökéletesen működő hűtéstechnikai berendezés megannyi precíz folyamat kimért egyensúlyán alapul. Figyelembe kell venni többek között különböző nyomási, hőmérsékleti, légáramlási és elektromos állapotot. A nem megfelelően működő hűtéstechnikai berendezés rossz hatékonysággal és így költségekkel, valamint kényelmi kellemetlenséggel járhat.

Hogyan segítenek ebben az új Testo hűtéstechnikai műszerek?

A legutóbbi cikkünkben említett testo 557s mindent tud, amit a testo 550s, viszont 4-utas csatlakozásának hála, nem szükséges a rendszer karbantartási fázisai közötti átszerelés (pl. feltöltés előtt). A testo 557s modellhez tartozó tömlőkészlet is megújult. A 3 db 7/16 colos UNF csatlakozású tömlő itt is elzáró csapokat kapott, az 1 db ⅝ colos tömlő elzáró csapnélküli kivitelt. A testo 557s a testo 550s modellel szemben akár 5 db testo Smart Probes érzékelővel való használatra is alkalmas. A testo 557s a testo 557 műszerhez hasonlóan 2-féle kiszerelésben kapható. Választhatunk a 2 db testo 115i és 1 db testo 552i műszert minden szükséges összetevővel együtt (úgy, mint műszerbőrönd) tartalmazó csomag, illetve az ezeken felül tömlőket is tartalmazó csomag között. Akármelyik csomagot is választjuk, a testo 557s kiváló választás hűtéstechnikai szakemberek számára.

A Testo szervizcsaptelep-kínálata ismét kiegészült egy termékkel. A testo 550i modell nem rendelkezik kijelzővel, viszont a testo 550s minden további előnyével bír. Kiváló megoldás azoknak, akik előnyben részesítik az okos megoldásokat, viszont önmagában a testo 549i és testo 115i nyújtotta lehetőségeknél többre van szükségük. Ezen modell 1-féle csomagban 2 db testo 115i csőhőmérsékletmérővel és kapcsolódó szükséges kiegészítőkkel, műszerbőrönben kapható. A Testo új szervizcsaptelep kínálatához tartozó masszív ABS műanyagból készült bőröndjei úgy lettek kialakítva, hogy akár több testo Smart Probes kiegészítő műszer is beleférjen a szervizcsaptelep mellett. Így akár 2-4 db csipeszeszes csőhőmérsékletmérővel együtt egy vákuummérő és akár 2 db hő-pára szenzor is helyet tud kapni a kofferban. Az összes kiegészítő utólag is beszerezhető, így kedvünkre bővíthetjük műszerünket.

A Testo hűtéstechnikai műszerei nem csupán precíz mérési lehetőséget biztosítanak, hanem professzionális dokumentálási megoldást is. A testo Smart Probes készülékek és a legújabb Testo szervizcsaptelepek is a testo Smart applikációval kompatibilisek, amely könnyen használható, mégis részletes dokumentálást tesz lehetővé. Ez a szoftver nem csupán a mérési értékek kijelzőn való megjelenítésére képes, hanem az aktuális értékeket számértékkel, grafikonon és táblázatban is képes megjeleníteni. Az így mért értékeket az applikáció ki is tudja több különböző formátumban, illetve PDF jegyzőkönyvként is exportálni. Az új testo Smart applikáció pedig az exportálás mellett memória funkciót is nyújt, ügyféladatbázis menedzsment lehetőséggel, és mérési hely hozzárendeléssel. Továbbá a méréseinkhez ciklusidőt is rendelhetünk automatikus leállítással és indítással is. A testo Smart applikáció segítségével rögzített értékek továbbíthatóak a testo DataControl PC szoftveren keresztül számítógépre is, így számítógépünkön további dokumentálási és elemzési munkákat végezhetünk. A Testo hűtéstechnikai műszerek a testo Smart applikációval együtt egy szakember számára egy kompakt, professzionális mérési megoldást nyújt, az ügyfelei felé pedig szakértelmet sugároz.

Részletek

HűtéstechnikaTesto

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul