e-gépész online szaklap

RE.GUARD – az okosvízőr ellenőrzés alatt tartja a vízvezetéket!

Új rendszerelemek, frissített szoftver és még kedvezőbb ár!

2021. május 26. | e-gépész| |  0 |

RE.GUARD – az okosvízőr ellenőrzés alatt tartja a vízvezetéket!

A RE.GUARD, az okosvízőr révén biztosított csőtörés, szivárgás felismerése és kárveszély estén a vízvezeték automatikus lezárása, egyben komplex vízfelhasználási statisztikát is ad. Integrálható a smart home, az okosotthon-rendszerbe.

A szoftver frissítése folyamatos, amelyeket magyarra fordítunk. Hamarosan érkezik az öntözőrendszer integrációja is.

A RE.GUARD, az okos vízőr sikeres piacbevezetése után még kedvezőbb áron érhető el nagykereskedőinknél vagy megvásárolhatók a REHAU Shop webáruházban a többi innovatív smart termékünk mellett.

Aktuális árainak: https://rehau-shop.hu

Újdonság
RE.HUB jelerősítő – a Z Wave rendszer kompakt, új eleme
RE.GUARD vízjelző – az új antenna és elem révén nagyobb hatótávolság

Minden egy pillantásra
Az áttekintés mindig mutatja a vízvezetékrendszer aktuális állapotát. Távolról is ellenőrizhető, hogy otthon minden rendben van.

Mindig informálva van!
Ha a RE.GUARD szivárgás gyanúját észleli, akkor push üzenetet küld. A kiválasztott üzemmódtól függően lehet dönteni az elzárás mellett vagy ellene. Csőtöréskor a RE.GUARD mindig automatikusan elzár.

Vízmegtakarítás
Az alkalmazás részletesen megmutatja a napi fogyasztást. Megfigyelhető például, hogy melyik órában mennyi víz fogyott, így kideríthető, mire használnak el különösen sok vizet, és adott esetben csökkenthető a fogyasztás.

Világos, a bejárati ajtót bezárjuk, ha elutazunk. Miért nem tesszük ugyanezt a vízvezetékkel is? A vízkárok gyakoribbak, mint gondolnánk és a biztosítás gyakran csak a költségek töredékét fedezi. A RE.GUARD, az okosvízőr felismeri a csőtöréseket, valamint a legkisebb, esetleg csak évek múlva felfedezhető szivárgásokat is, ezért a nagyobb vízkárok már be sem következhetnek.

Bővebben

IvóvízRehau

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul