e-gépész online szaklap

Az épületgépész tagozat önértékelése

2021. május 20. | e-gépész| |  0 |

Az MMK elnöksége a 2021-ben lejáró négyéves ciklus végén kérdőíves felmérést készített a kamarai tagok körében, amely a tagozatok működésének minősítésére is kitért

A kérdőívet 3559 fő küldte vissza. A beérkezett, feldolgozott válaszok, eredmények elérhetők a ezen a linken a mernokvagyok.hu honlapon.

A felmérés a tagozatok működésének minősítésére is kitért. Ehhez a kamarai tagok saját tagozatukat érintő kérdésekre adott válaszai szolgáltak alapul. Az Épületgépészeti Tagozat 425 szakmagyakorlójának válasza rajzolta meg a két itt közölt diagramot!


Épületgépészeti Tagozat teljesítményének értékelése (fő és %)

Tagozatunk értékelése a 21 szakmai tagozat létszámmal súlyozott átlagán van a 7,47-es osztályzatával. Ilyen nagy létszámú tagozat, mint a miénk – kb. 3500 fő – nincsen egy sem az átlag-osztályzat fölött. Ezzel együtt elégedettségre okunk nincsen. Jobb lett volna, egy nagyobb arányú minősítő hajlandóság alapján kiadódó eredményt elemezni! Azt gondolom, hogy a kommunikáció minőségének javítása-, ehhez szorosan kapcsolhatóan a szakcsoporti hálózat működésének javítása mindenképpen szükséges.

Minden épületgépész szakmagyakorló véleménynyilvánítását köszönöm!

Gyurkovics Zoltán elnök
Épületgépészeti Tagozat

Épületgépészeti Tagozat

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul