e-gépész online szaklap

Új mérőkiolvasó-központ webszerverrel és kiegészítő funkciókkal

2021. május 7. | e-gépész| |  0 |

Új mérőkiolvasó-központ webszerverrel és kiegészítő funkciókkal

A Siemens WTV676-HB6035 Mbus webszervere eddig is az egyik legtöbb szolgáltatást nyújtó mérőkiolvasó-központ volt a piacon. A legújabb szoftverfrissítésnek köszönhetően számos új, többlet szolgáltatást kínáló funkcióval bővült a készülék tudása, mely elősegíti az integrált, komplex felhasználást, illetve lehetővé teszi a mérési adatok még egyszerűbb és kényelmesebb kiolvasását.

Egyrészt az új firmware által lehetővé vált a Siemens RVD.. hőközponti szabályozók rendszerbe csatolása és távelérése az M-bus hálózaton keresztül. Ez azt jelenti, hogy a mérőeszközöket és szabályozókat egyaránt tartalmazó M-bus rendszer kényelmesen kiolvashatóvá és kezelhetővé válik bármilyen távoli helyről.

Másrészt egy „backup” mentési funkció is aktiválásra került, melynek használatával a felhasználó számos beállítást tud elmenteni és a későbbiekben ismét aktiválni, vagy akár továbbítani azokat más szabályozókra. Ezzel a kezelés egyszerűbbé, gyorsabbá és biztonságosabbá válik.

És hogy a helyszíni kiolvasás is még könnyebb legyen, az új szoftvernek köszönhetően mostantól lehetőség van a webszervert egy mobiltelefonnal vagy akár tablettel is kiolvasni a wifi-kapcsolaton keresztül.

A termék 3 legfőbb jellemzője:

  1. Mérőeszközhálózat-kiolvasó Mbus központ webszerverrel egybeépítve.
  2. Akár 500 db vezetékes és 2500 db rádiós mérőeszköz kiolvasása és távelérése egyetlen eszközzel
  3. Kiolvasható helyileg (LCD+gombok), wifin (csatlakoztatott mobileszközzel) vagy távolról interneten keresztül egyaránt

Termékoldal a Siemens HIT Tool programban.

Érdekel

További információk az alábbi termékdokumentációkban találhatók.

M-bus webszerver

új funkciók ismertetése

Siemens

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul