e-gépész online szaklap

Otthonfelújítási támogatás már szabályozott szellőzési rendszer kiépítésére is

2021. május 4. | e-gépész| |  0 |

Otthonfelújítási támogatás már szabályozott szellőzési rendszer kiépítésére is

A Magyar Közlöny 2021/64. számában megjelent a 183/2021. sz. Kormány rendelet, amely módosította a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendeletet, mely szerint bekerült a szabályozott szellőző rendszer kialakításának lehetősége!

Ez megteremti a lehetőségét az átfogóbb és magasabb műszaki tartalmú felújításoknak.

Hívja fel Ön is megrendelői figyelmét arra a tényre, hogy az energia hatékonyságot célzó felújítások, úgymint nyílászáró csere, homlokzati hőszigetelés révén az épület szinte légtömörré válik, azaz megszűnik a természetes szellőzés. Ablaknyitogatással pedig nem kompenzálható a természetes filtráció hiánya.

Az Aereco folyamatos működésű páraszabályozott szellőzési rendszerei energia hatékony és komfortos megoldást nyújtanak jól szigetelt épületek megfelelő levegőminőségének biztosítására.

A rendszer egy fordulatszám szabályozott központi ventilátor segítségével, a kiszolgáló helyiségekben elhelyezett szabályzó elemek révén, a pillanatnyi igényeknek megfelelően távolítja el az elhasznált levegőt, miközben a tartózkodási terekben, a nyílászárókba, vagy faláttörésbe épített légbevezető elemekkel biztosítja, szintén a pillanatnyi szellőzési igényeknek megfelelően a friss levegő pótlását.

Előny az egyszerű kiépítés, mivel nincs szükség friss levegő oldalon légcsatorna hálózat kiépítésére.

Ismerje meg műszaki megoldásainkat >>>

Legyen Ön is partnerünk a megfelelő szellőzési rendszer kialakításában.

Aereco

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul