e-gépész online szaklap

Immár a katasztrófavédelem kéményseprői ellenőrzik a budapesti kéményeket

2021. április 30. | e-gépész| |  1 |

Immár a katasztrófavédelem kéményseprői ellenőrzik a budapesti kéményeket

2021. május 1-től a katasztrófavédelem kéményseprői végzik a fővárosban a lakossági kéményseprőipari közszolgáltatást, ezzel tovább bővül a katasztrófavédelem kéményseprési ellátási területe.

A budapesti lakossági kéményseprési feladatok átvételére felkészült a katasztrófavédelem. A május 1-jei induláshoz szükséges eszközök és személyi feltételek rendelkezésre állnak. 

A budapesti ügyfélszolgálati iroda a 16. kerületben, a Diósy Lajos utca 28. szám alatt várja a kéménysepréssel kapcsolatban intézkedő ügyfeleket, hétfőnként reggel nyolctól este nyolcig, további munkanapokon 8.00 és 14.00 óra között. Telefonon a 1818-as telefonszámon, online pedig a https://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ oldalon lehet tájékozódni.

A társasházi kémények ellenőrzését a kéményseprők a fenti honlapon közzétett sormunkaterv szerint végzik, és a megszokott módon, hirdetmény útján értesítik az érintetteket az ingyenes kéményellenőrzés időpontjáról.

KatasztrófavédelemKémény

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Szilágyi József | 2021. máj. 5.

Üdv Mindenkinek! Akkor most egy új cs. ház vagy egy tervfelülvizsgálatra kötelezett gázterv esetén az MVM főgáz földgázelosztási Kft./ huh ezt leírni egy huzamra/ Tervfelülvizsgálati osztályára beadandó tervet kémény oldalról akkor most hová is kell benyújtani? Ez a jó nyomtatvány de hová is vigyem: https://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/application/cache/dokumentumok/egyeb/tervezoi_nyilatkozat.pdf Vagy Ez a jó nyomtatvány és menjek a Szugló utcába: http://www.kemenysepro.hu/upload/files/Nyilatkozat-megrendeles_tervezoi-nyilatkozat.pdf Vagy legyek lusta és várjam meg, míg kikaparja a kivitelező a végleges szakvéleményt, majd utána ugorjak a sürgetési pofon erdőbe, megrendelői és kivitelezői részről egyaránt? Mert a, de mikorra lesz meg a gázterv engedély, válaszra hiába is mondom, hogy a végleges véleményre vártunk eddig, és az már egy magyarázkodás, ez már rég nem érdekel senkit se igazán.

Facebook-hozzászólásmodul