e-gépész online szaklap

Gondolja újra a hőenergia-gazdálkodást

2021. április 27. | e-gépész| |  0 |

Gondolja újra a hőenergia-gazdálkodást

Belimo bemutatja az integrált hőenergia-gazdálkodás új korszakát, hogy összefogja az összetartozót – egy eszköz tervezőknek, rendszerintegrátoroknak, kivitelezőknek és további épületgépész szakembernek.

Az egyre növekvő energiaigény mindannyiunk számára hatalmas kihívásokat jelent, melyeket csak új, innovatív termékekkel lehet megoldani. Most megmutatjuk az integrált hőenergia-gazdálkodás jövőjét. Találkozzon a Belimo szakembereivel, akik bemutatják ezt a korszerű eszközt, illetve megosztják szakértelmüket ebben az izgalmas témában.

Szeretnénk, ha csatlakozna hozzánk 2021. június 10-én, az úttörő változások megismerése végett.

Regisztráljon most egyszerűen, a https://www.belimo.com/at/hu_HU/change oldalon, és legyen része ennek az izgalmas utazásnak.

A Belimo Group az innovatív elektromos hajtóművek, szelepek és szenzorok globális piacvezető gyártója fűtési, szellőztetési és légkondicionáló rendszerek számára. A Társaság 2020-ban 661 millió CHF árbevételt jelentett, és körülbelül 1900 alkalmazottja van. A Vállalattal és termékeivel kapcsolatos információk az interneten érhetők el a www.belimo.com weboldalon.

A BELIMO Holding AG részvényeivel 1995 óta kereskednek a svájci SIX tőzsdén (BEAN).

Belimo

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul