e-gépész online szaklap

Idén is elérhető a kedvezményes szabványkönyvtár-előfizetés

2021. április 9. | e-gépész| |  1 |

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a 2020. évi program folytatásaként, ebben az évben is támogatja minden előfizető Online Szabványkönyvtár előfizetését

Felhasználóhelyenként 40 000 Ft-tal kevesebbet kell fizetni a teljes (bruttó) előfizetési díjnál. A támogatást 2021. december 10-ig, illetve a rendelkezésre álló támogatási összeg határáig lehet igénybe venni.

A támogatás igénybevételének feltétele

  • az új előfizetés, vagy előfizetés meghosszabbítási szándék bejelentése az Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) honlapján megadott módon, leghamarabb 2021. április 8. 9.30 óra, legkésőbb 2021. december 9. 12:00 óra között. A kiküldött díjbekérőben a támogatás összege automatikusan érvényesítésre kerül;
  • az MSZT által, a bejelentést követően, kiküldött díjbekérő szerinti összeg átutalása úgy, hogy az legkésőbb 2021. december 10-én megjelenjen az MSZT bankszámláján.

Figyelem

  1. Az április 8. 9:30 óra előtt, vagy december 9. 12:00 óra után bejelentett előfizetési, vagy meghosszabbítási szándék esetében nem érvényesíthető a támogatás. A támogatás a végső időponttól függetlenül (2021. december 9. 12:00 óra) akkor sem érvényesíthető, ha a támogatásra rendelkezésre álló összeg elfogy.
  2. A támogatás csak a 2021. december 31. előtt lejáró előfizetés folytatólagos (megszakítás nélküli) meghosszabbítása esetében vehető igénybe.
  3. A teljes (bruttó) díj átutalása esetében a támogatás már nem érvényesíthető.
  4. A támogatás igénybevétele minden más díjcsökkentés lehetőségét kizárja.

Szabványok

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Zoárd | 2021. máj. 20.

A bruttó 40 eFt hozzájárulásnak tudunk örülni. Nem tudunk örülni, annak, hogy az MSZT szolgáltatása továbbra is amatőr és gyalázatosan gyenge. Értem én, hogy monopolhelyzetben vannak, de van még a világon bár cég, akik szintén erős monopolhelyzetben vannak, még is több nagyságrenddel magasabb színvonalú egy netes szolgáltatásuk. Jelen esetben például nem képes a rendszerük arra, hogy egy figyelmeztetést küldjön, hogy le fog járni a szolgáltatás. Pedig ez a saját érdekük is lenne, de úgy tűnik, az se érdekli a tisztelt MSZT-t, hogy jön-e bevétel, vagy nem.

Facebook-hozzászólásmodul