e-gépész online szaklap

Weishaupt: már sokszor bizonyított!

Jöjjön el az ISH 2021 online kiállításra!

2021. március 16. | támogatott cikk| |  0 |

Weishaupt: már sokszor bizonyított!

A Weishaupt WTC GB család (GB=gáz, álló) legkisebb tagjának teljesítménytartománya 18,2…90 kW, majd következik a 120-as, a 170-es, a 210-es, a 250-es típus, végül a jelenleg legnagyobb, melynek teljesítménye 57,7 kW-tól 290 kW-ig terjed – a szabványos hatásfok (fűtőértékre számolva, minden nagyságnál) 109,3 és 110,3% közötti. Ezek az értékek egyértelműen a prémiumkategóriát jelentik!

Az egymással gondosan összehangolt szabályozó- és hidraulikus komponensekkel, valamint a füstgáztartozékok széles választékával együtt a Weishaupt következetes rendszermegoldást kínál. Ezen elv előnyei:

  • a berendezés üzemeltetője bátran építhet a maximális biztonságra és működőképességre, garanciákra
  • a fűtéskivitelezők és a tervezők az átfogó rendszerajánlatnak köszönhetően egyetlen gyártónál teljes körű hozzáértésre, támogatásra, garanciákra lelnek.

A WTC-GB kazán innovatív sugárzó égője termikusan igen nagy terhelhetőségű fémötvözetből készül. Az égő garantálja a homogén levegő-gáz keverék optimális elégését. Hengeres kialakítása és speciális felülete különösen alacsony károsanyag-kibocsátást garantál (a kazánok Környezetbarát Termék Védjeggyel rendelkeznek).

Alkalmazása: tömbfűtőművek, uszodák, sportcsarnokok, irodaépületek… és már most felkészült akár 9,9% (földgázba betáplált) hidrogénnel való működésre!

ISH.MESSEFRANKFURT.COM

GázkészülékISHKondenzációs kazánWeishaupt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul