e-gépész online szaklap

Júniusra halasztották a Construmát

2021. február 26. | e-gépész| |  0 |

Júniusra halasztották a Construmát

A Kormány február 25-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások (köztük a rendezvénytartási tilalom) március 15-ig meghosszabbításra kerültek, így a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor eredetileg meghirdetett áprilisi időpontban történő megrendezhetősége ezáltal bizonytalanná vált.  

A Hungexpo Zrt. vezetősége mindezeket mérlegelve, a kiállítók érdekeit is szem előtt tartva, a Construma, Hungarotherm és OtthonDesign kiállítások elhalasztásáról döntött.

Az új időpont: 2021. június 2-6.

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény szerint a szervezők bíznak benne, hogy a júniusi időpontban a Construma kiállításcsokor megrendezhető lesz. Az új időpontra a kiállítók szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra teszik át.

"Mindemellett természetesen folyamatosan nyomon követjük a hatályos intézkedéseket, jogszabályokat, és április 20-i hatállyal ismét megvizsgáljuk a kiállítás megvalósíthatóságát az aktuális helyzet tükrében. Amennyiben nem látjuk biztosítottnak a megrendezés felétételeit vagy a CONSTRUMA-csokor színvonalát, akkor további halasztást nem tervezünk, a fizikai rendezvény helyett virtuális kiállítást szervezünk az idén – olvasható a közleményben.

Construma

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul