e-gépész online szaklap

Mérjen egyszerűen, digitálisan a Testo új szervizcsaptelepekkel

2021. február 10. | e-gépész| |  0 |

Mérjen egyszerűen, digitálisan a Testo új szervizcsaptelepekkel

A Testo új klímatechnikai termékkínálatával egyszerűbb a munkánk, mint valaha. A legújabb testo 550s és testo 557s összesíti a digitális szervizcsaptelepek univerzalitását az analóg műszerek egyszerű átláthatóságával, hála az új kijelzési megoldásnak.

Ezzel nem csupán precízen, de könnyedén leolvashatjuk az aktuális értékeket. Az új, továbbfejlesztett menürendszer segít a mérések elvégzésében. A vezetéknélküli érzékelők pedig könnyű, kábelmentes kezelhetőséget nyújtanak.

A mérési értékeket a testo Smart applikáción keresztül szinkronizálhatjuk mobil eszközünkre, amely mérési adatok immár nem csak exportálhatóak, de a mobil készülék memóriájában el is tárolhatóak partnereink adatával együtt. Ezen felül a mérési értékek a testo DataControl PC szoftveren keresztül számítógépre is kiexportálhatóak, így az utólagos riportálási munkákat kényelmesen, számítógépünkön is megeszközölhetjük.

Az új szervizcsaptelepek mellett megjelent a kategória teremtő testo 550i applikáció vezérelt okos szervizcsaptelep és az ultra kompakt testo 552i okos finom-vákuum mérő műszer is. Utóbbi a testo 550s, testo 557s és testo 550i kiegészítőjeként vagy önálló eszközként is használható. A testo 550i kompakt méretével praktikus felhasználást biztosít. Az eszközhöz egyszerre több külső érzékelőt is lehet vezeték nélkül csatlakoztatni, míg magát a műszert igény esetén nem csak felakaszthatjuk, hanem az opcionális kiegészítőként kapható rögzítő szettel akár mágnesesen rögzíthetjük fém felületekhez, vagy akár az övünkre is fel fűzhetjük.

A hűtéstechnikai rendszerek mérése soha nem volt még ilyen egyszerű.

Érdekel

MéréstechnikaTesto

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul