e-gépész online szaklap

Termékújdonság fűtés/hűtés alkalmazásokhoz

Siemens RDS120 okostermosztát

2020. november 3. | e-gépész| |  0 |

Termékújdonság fűtés/hűtés alkalmazásokhoz

Az okostermosztátok piacán a mai napig egyedülálló a Construma díjas Siemens RDS110 készülék, amely kivételes tudása a felhasználói igények komplex kiszolgálásából adódik.

Ezek a termékek már nemcsak a hőmérsékletet szabályozzák az elérhető legfejlettebb PID öntanuló algoritmussal, hanem a hőérzetet jelentősen befolyásoló páratartalmat is mérik és képesek szabályozni, valamint a légminőséget (VOC-t) is mérik és kijelzik a felhasználó számára.

Az új RDS120 készülék a manapság egyre gyakoribb fűtés/hűtés alkalmazásokhoz használható. Sokféle kimenete széleskörű alkalmazhatóságot biztosít, pl. felület fűtés/hűtés rendszereknél vagy hőszivattyús rendszer fogyasztói oldalán. A képernyő zárhatósága ideális megoldássá teszi közületi felhasználáshoz, ahol a rendszer egyszerű és olcsó távfelügyeletét illetéktelen beavatkozás elleni védettség mellett kell biztosítani (pl. iskoláknál, közintézményeknél).

Univerzális bemeneteire ablakkontaktus, hőmérséklet-érzékelő (pl. átlagolásra, vagy kültéri levegő hőmérsékletének kijelzésére) és sok egyéb funkció illeszthető. Mára az RDS.. termékcsalád a közelmúltban bemutatott új elemekkel (RDS110.R – vezeték nélküli okostermosztát, RCR114.1 – vezeték nélküli vevő/jelerősítő és SSA911.01TH – vezeték nélküli radiátorszelep mozgató) és a legújabb RDS120 modellel, egy komplett, önálló termékcsaláddá nőtte ki magát. Valamennyi termék már elérhető a Siemens kereskedelmi partnereinél.

További infok:

Siemens okostermosztát weboldal: www.siemens.hu/rds

Siemens RDS120 adatlap

Siemens termékújdonságok weboldal:

Megnézem

SiemensTermosztát

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul