e-gépész online szaklap

Nem csak árak – Weishaupt 2020/2021

| | |  0 | |

Sok évtizedes hagyomány, hogy a Weishaupt az adott év májusában jelenti be új, egy évre érvényes árait. Az idén 30 éves magyar leányvállalat, a Weishaupt Hőtechnikai Kft. – szokásához híven – elkészítette a magyar változatot.

A sokszázoldalas, díjmentesen kérhető kiadvány tartalmazza a Weishaupt kompaktégők (550 kW-ig) és tartozékaik, az olaj és gáz kondenzációs kazánok (1400 kW-ig) és tartozékaik árait. Minden fejezetben ábrák, kapcsolási rajzok állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy a kivitelező könnyen el tudjon igazodni.

A további fejezetekben (hasonló felépítéssel, tartalommal és részletességgel) a Weishaupt melegvíz- és energiatárolók (3000 literig), frissvízállomások, split hőszivattyúk és rendszerfelépítésük, valamint a családi házastól a nagymezős napkollektor-rendszerek rendszerelemeikkel találhatók meg.

A fejezetek végén a részletes műszaki adatok és méretek mellett a berendezésekhez tartozó üzemeltetőnek, kivitelezőnek információkat adó érvtáblázat is elhelyezésre került.

A kiadvány megrendelhető az info@weishaupt.hu e-címre küldött üzenetben, amelyben adja meg a cégnevet vagy vállalkozó nevét, valamint a postázási címet (irányítószám, helység, utca, házszám). Olyan címet adjon meg, ahol személyesen átvételre kerül a külemény, ugyanis az árkatalógus (vastagsága miatt) levélszekrény útján nem kézbesíthető.

Weishaupt

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul