e-gépész online szaklap

A virtuális térben kerülnek megrendezésre a Műegyetemi Épületgépész Napok

2020. szeptember 14. | e-gépész| |  0 |

A kiszámíthatóság és tervezhetőség érdekében olyan megoldást alakítottak ki a szervezők, ami a járványügyi helyzet pozitív és negatív irányú változása esetén is életképes.

„Huszonhat éve hirdetjük, hogy találkozzunk november végén, amit meg is tettünk évről évre. Változatlanul igaz, hogy a személyes kapcsolattartás jelentette és jelenti ma is a szakmai szereplők közötti bizalom kialakulásának és megerősítésének lehetőségét. Az idei év történései azonban sok új dologra kényszerítettek bennünket. Mindenki másként élte meg a szinte csak elektronikus kapcsolattartást, oktatást a home office, smart office rendszerekben. Megszerettük az előnyöket, hozzászoktunk a nehézségekhez. Enyhült a szorítás, de a személyes kapcsolattartásban továbbra is óvatosságra figyelmeztetnek a szakemberek az élet minden területén.

virtuális Műegyetemi Épületgépész Napok

Miként dönthet a szervező egy 1000 fős rendezvénnyel kapcsolatban a sok bizonytalansági tényező mellett Hiszen döntés szükséges a kiszámíthatóság és a tervezhetőség érdekében!

Rendezvényünk létét nem kívántuk őszig, rosszabb esetben egészen a rendezés napjáig lebegtetni, így olyan megoldást alakítottunk ki, ami a járványügyi helyzet pozitív és negatív irányú változása esetén is életképes.

Mit is jelent a virtuális Műegyetemi Épületgépész Napok? Miként bonyolódik?

Konferencia, szakmai továbbképzés

Az év folyamán a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara sikeresen rendszerbe állította az online szakmai továbbképzéseket. Ezt a rendszert folytatjuk. A konferencia és továbbképzés kétnapos lesz, időpontja 2020. november 26-27. Két különböző szakmai továbbképzési nappal, a csütörtöki napon energetikai-épületgépészeti, a pénteki napon épületgépészeti szakmai továbbképzéssel, várhatóan mindkét napon minimum 200 résztvevővel.

Épületgépészeti kiállítás

A kapcsolódó épületgépészeti kiállítást a www.talalkozzunk-muegyetem.hu honlapon valósítjuk meg. A cégek a hagyományos kiállítási stand helyett idén virtuális standon jelennek meg és mutatkoznak be a konferencia résztvevői számára, illetve immár országosan is a szakmai szereplőknek. A virtuális térben biztosítjuk, hogy a honlapra látogatók barangolhassanak a standok között. A virtuális kiállítás az OMÉN nyitónapján nyílik meg és egész héten át látogatható lesz."

A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, az esemény szervezője az újszerű lebonyolítás sikere és a magasszintű szakmaiság biztosítása érdekében együttműködik a BME Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszékének munkatársaival.

Részletek megtalálhatók a folyamatosan frissülő www.talalkozzunk-muegyetem.hu honlapon.

Műegyetemi Épületgépész Nap

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul