e-gépész online szaklap

A fűtési szezon főszereplői: promóciós Testo füstgázelemző szettek

2020. szeptember 2. | e-gépész| |  0 |

A fűtési szezon főszereplői: promóciós Testo füstgázelemző szettek

A gázkészülékekkel foglalkozó szakemberek munkája nem egyszerű a fűtési időszak kezdete előtt. Egyszerre rengeteg munkát kell elvégezniük egy egyébként is kihívásokkal teli időszak után. A precíz és hatékony munkavégzést minden feladatnál elősegíti a megfelelő füstgázelemző műszer.

A naprakész készülékek segítséget nyújtanak a munkavégzés folyamatában a korszerű technológiáknak köszönhetően. Erre kínál megoldást a Testo egyedülálló mérőműszere, a testo 300 füstgázelemző. Az érintőképernyő egyszerű kezelhetősége, az előre betáplálható ügyfél és műszaki adatok gyors hozzáférése, továbbá a hatékony és automatikus dokumentáció mind-mind segítenek a sűrű munkarend megkönnyítéséhez. Ezek a funkciók egy eszközben érhetők el, így nem szükséges egész célműszer- arzenált felhalmozni egy kazán beszabályozásához vagy akár egy beüzemelési jegyzőkönyv elkészítéséhez.

A modern mérőműszerek minden területen segítséget nyújtanak alkalmazóiknak, hiszen egy készüléket több funkcióra is alkalmazhatunk. Ilyen eszközök a Testo hőkamerák is, melyek felhasználási területének kreativitásunk szabhat csak határt. Felhasználható többek között hőhidak feltérképezésére, napelemek és napkollektorok működésének vizsgálatára, felületfűtési és hűtési rendszerek elemzésére egyaránt. Sokrétű alkalmazása működési elvéből adódik, hiszen az abszolút nulla fok feletti testek infravörös kisugárzását vizsgálja.

Egy modern készülékek elengedhetetlen funkciója a robosztus kialakítás is, hiszen minden munkaterület magában hordozza veszélyeit. A Testo mérőműszerei úgy lettek kialakítva, hogy azok az ezeket a körülményeket, esetleges külső fizikai behatásokat is el tudjanak viselni.

Mindezen tényeket figyelembevétele mellett mérlegelni kell a gyártói támogatást. A mérőműszerek belföldi kalibrálása és szervizelése, terméktámogatása és szoftveres támogatása mind hozzátartozik a Testo műszerek használatának előnyeihez.

A Testo mérőműszereivel könnyedén veheti a kihívásokat munkája során. A promócióban megjelölt testo 300 füstgázelemző szettek most kedvezményes áron kaphatóak.

Megnézem

FűtéstechnikaMéréstechnikaPromócióTesto

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul